Raiffeisenbank nabízí ve své online směnárně jedny z nejlepších kurzů na trhu, klienti ji během jarních prázdnin mohou využít zdarma

RB směnárna nabízí během jarních prázdnin své služby zdarma. Klienti si v mobilní aplikaci Raiffeisenbank mohou směnit prostředky jedněmi z nejlepších kurzů na trhu a nově se mohou přesvědčit o jejich výhodnosti ještě před zapnutím služby na webové stránce, kde je pro ně aktuální kurzovní lístek RB směnárny kdykoli k dispozici. Po celý únor a březen je služba zdarma, uživatelé tak neplatí žádné poplatky. Měsíčně mohou uživatelé směnit ekvivalent až 40 tisíc Kč.

Jarní prázdniny jsou obdobím cestování do hor či za teplem.

Raiffeisenbank proto svým klientům nabízí pohodlnou směnu financí rychle a odkudkoli jen prostřednictvím mobilního telefonu. RB směnárna je k dispozici sedm dní v týdnu, dvacet čtyři hodin denně, a ani o víkendu neúčtuje přirážku za směnu. Klientovi stačí v mobilním bankovnictví aktivovat RB směnárnu, povolit ještě jednu měnovou složku ke stávající korunové, a potom už jen směnu potvrdit v aplikaci.

Novinkou je dostupný kurzovní lístek přímo pro RB směnárnu na webové stránce Raiffeisenbank. Díky tomu se klienti mohou přesvědčit, že Raiffeisenbank skutečně nabízí jedny z nejlepších kurzů na trhu.

„RB směnárna je služba, kterou klientům již nějakou dobu nabízíme. Nyní navíc přicházíme s dostupným kurzovním lístkem, který si klienti mohou prohlédnout ještě před její aktivací. Usnadní tak všechny směny a plánování dovolených či jen online nákupů. Klienti se tak mohou sami přesvědčit, že skutečně nabízíme skvělý kurz a dopředu si spočítat, kolik při vybrané měně získají peněz. To vše odkudkoliv, a to až do výše čtyřiceti tisíc Kč měsíčně. Ve spojitosti s jarními prázdninami se tak jedná o ideální chvíli, kdy si tuto službu vyzkoušet,“ komentuje Tereza Kaiseršotová, tisková mluvčí Raiffeisenbank.

 

Raiffeisenbank navíc v období jarních prázdnin nabízí tuto službu zdarma, stejně tak vedení další měnové složky, která je pro její aktivaci nutná.

Standardní měsíční poplatek 39 Kč, ani poplatek 29 Kč za vedení každé další měny tedy nebude v tomto období účtován. Slevová akce je určená pro klienty, kteří RB směnárnu doposud nikdy neměli aktivovanou a mají příslušný cenový tarif, který umožňuje produkt aktivovat. Týká se to více než půl milionu klientů.

Více informací včetně kurzovního lístku naleznou zájemci na webové stránce RB Směnárna.