Profilerr.net – stránky pro fanoušky kybernetického sportu

Byla spuštěna nová online platforma pro hráče CS2 – Profilerr, jejímž autorem je společnost eZstah. Cílem platformy je pomoci v orientaci v zápasech CS2, CS2 PRO týmech, CS2 hráčích. Cybersporty jsou sportovní individuální nebo týmové soutěže v počítačových videohrách s peněžními odměnami.

Velké turnaje v kyberšportu přitahují obrovské množství diváků po celém světě. Abyste se mohli zúčastnit herních zápasů a měli možnost vyhrát, měli byste nejprve pochopit, jak jsou kyberšporty strukturovány, jaká jsou pravidla soutěže a pořadí týmů.

Profilerr je v podstatě výchozím bodem pro kvalitní obsah o kyber sportech. Stránky poskytují přesné, spolehlivé a aktuální informace o kybernetických sportech.

Uživatel si může zaregistrovat osobní účet.

Stránky https://profilerr.net/cs/ umožňují snadnou navigaci, všechny informace jsou umístěny v různých sekcích.

Hlavní sekce jsou následující:

  • Zápasy CS2,
  • CS2 Pro Teams,
  • Hráči CS2 Pro,
  • CS2 Pro Settings,
  • Generátor pohledů,
  • Vyhledávač ID služby Steam,
  • Náklady na inventář,
  • Statistiky.

Sekce Zápasy CS2

Tato sekce obsahuje populární hry, na kterých se pořádá mnoho významných turnajů. Zobrazují se zde také všechny budoucí a minulé zápasy. Najdete zde aktuální informace, veškeré novinky a analýzy na CS2 o dění na hracích polích. Každoročně se zde koná velké množství kybernetických sportovních turnajů. Zápasy CS2 jsou prezentovány zajímavými týmy a působivými cenovými fondy. Tyto soutěže se zpravidla konají v určitém čase a na speciálním místě.

Každý zápas má určité ukazatele – čas, datum, skupinu a název turnaje. Chcete-li zjistit výsledky zápasu, musíte si najít název konkrétního turnaje, poté na stránce „Zápasy CS2“ na webu Profilerr v sekci „Výsledky“ klikněte na „Turnaje“ a zadejte název soutěže. Zobrazí se všechny zápasy odehrané v rámci turnaje, který vás zajímá. Můžete kliknout na libovolný zápas a zobrazit statistiky.

Sekce CS2 Pro Teams

V této sekci se můžete seznámit s hodnocením týmů a statistikami jednotlivých hráčů. Pomůže vám to lépe se orientovat v aktuální herní situaci. Najdete zde informace o všech týmech CS2, které se účastní turnajů. Můžete si prohlédnout celkové hodnocení HLTV a procento vítězství jednotlivých týmů.

Nejlepší profesionální týmy.

Následující týmy jsou v současné době v první desítce:

  1. FaZe
  2. Natus Vincere
  3. Spirit
  4. Vitality
  5. G2
  6. MOUZ
  7. Cloud9
  8. Eternal Fire
  9. Virtus
  10. Falcons

Žebříček je aktualizován každý týden, analyzuje výkony týmů v posledních zápasech a přiděluje jim body. V souladu s tím se umístění týmu v žebříčku každý týden mění v závislosti na úspěšnosti v posledním zápase a zohledňuje se také prestiž šampionátu. Z tohoto důvodu se vynechávání soutěží a zápasů nedoporučuje.

Při sestavování žebříčku se zohledňují také následující faktory:

  • nejnovější výsledky her za 2 měsíce;
  • statistiky posledních turnajů;
  • Změna složení týmu;
  • Počet vítězství v turnajích za poslední rok.

Киберспорт постоянно меняется, рейтинги обновляются, поэтому необходимо отслеживать ситуацию.

Sekce CS2 Pro Players

Sekce obsahuje seznam profesionálních hráčů, hodnocení nejlepších, ocenění a prize money. Můžete provést rychlé vyhledávání podle přezdívky kybernetického sportovce nebo názvu týmu.

Podle statistik můžete vidět, že nové týmy neustále vznikají a staré zanikají. Profesionální kybernetičtí sportovci navíc přecházejí z jednoho týmu do druhého a také se neúčastní všech sezón a zápasů.

Při výpočtu individuálního hodnocení nejlepších hráčů byly zohledněny průměrné hodnoty KDR, DPR a ADR.

Pět nejlepších hráčů současnosti:

  • Mathieu Herbaut 23 let, hraje v týmu Vitality, známý jako Herbus doubledoo
  • Aleksandr Kostyliev 26 let, hraje v Natus Vincere, známý jako Akkāman
  • Dmitry Sokolov 22 let, hraje ve Spirit, známý jako chao-cacao.
  • Denis Zhukov 22 let, hraje ve společnosti Aurora Gaming
  • Ilya Osipov 18 let, hraje v G2, známý jako m0NESY

Nastavení aplikace CS2 Pro

V CS2 je k dispozici mnoho nastavení, která ovlivňují výkon a vzhled hry.

V hlavním nastavení videa můžete nastavit různé režimy obrazu:

  • Běží v okně;
  • Okno bez rámů;
  • Na celou obrazovku.

Kromě toho existují další parametry, které hru zjednodušují a vylepšují. Například nastavení Zvýšení kontrastu hráče, pokud zůstane zapnuté, usnadňuje rozpoznání nepřítele.

Nastavení HDR je zodpovědné za výkon.

Parametr FidelityFX Super Resolution je potřebný, když potřebujete stlačit počet snímků za sekundu, je lepší ho nechat zapnutý.

Parametr „Ambient Shading“ doporučujeme nechat vypnutý, protože tento parametr žere hodně snímků za sekundu.

Nastavení NVIDIA Reflex Low Latency je k dispozici majitelům grafických karet NVIDIA, pokud máte možnost – je lepší jej zapnout. Pokud máte dostatek snímků za sekundu, měli byste zapnout nastavení Boost.

Filtrování textur doporučujeme nastavit anizotropní 4x, díky čemuž budou textury na kartách zřetelnější a oku lahodící.

Tyto parametry tedy mají velký vliv na kvalitu obrazu snímků. Kromě toho hrají důležitou roli stíny, které drží některé pozice. Proto doporučujeme nastavit tento parametr na vysokou hodnotu, aby byly vždy vykresleny.

Generátor pohledů

V této části můžete pomocí různých parametrů nastavit generátor míření pro hru. Konkrétně se jedná o následující možnosti: 1. Nastavení cíle. 2. Nastavení cíle:

Styl pohledu, průhlednost, tloušťka, velikost, interval, obrys, barva a další parametry.

Správný generátor zaměřovače umožní hráči rychleji eliminovat nepřítele na různé vzdálenosti.

Vyhledávač identifikačních údajů služby Steam

Každý uživatel herní služby Steam má jedinečný identifikátor, který je nezbytný k tomu, aby si mohl pomocí různých platebních systémů doplnit peněženku.

Abyste pochopili pojem Steam ID, musíte se seznámit s jejich různými typy a formáty.

Existují různé formy identifikátorů služby Steam, které vytvářejí spojení mezi osobním účtem služby Steam a webovými hrami a různými službami.

Právě pomocí tohoto spojení je poskytováno hraní her na různých platformách.

Každá forma identifikátoru služby Steam má individuální funkce a výhody a dává uživateli možnost přizpůsobit si svůj identifikátor služby Steam.

Náklady na inventář

Pokud potřebujete do hry zakoupit další inventář, můžete si pomocí naší kalkulačky rychle zjistit náklady na inventář.

Tato část také obsahuje

klíčové ukazatele vašeho osobního profilu a celkové náklady na váš účet. Zobrazují se informace o dostupném inventáři a celkový počet položek s jejich cenou. V případě potřeby si můžete prohlédnout ceny drahých předmětů nebo předmětů dostupných od ostatních hráčů.

Pro získání potřebných informací musíte zadat své Steam ID.

 

Titulní ilustrační foto