Produkt zdarma z adventního kalendáře BILLA si může odnést každý zákazník při nákupu nad 599 korun

  • BILLA představuje adventní kalendář plný výrobků zdarma při nákupu nad 599 Kč
  • Od 1. prosince až do Štědrého dne nabídne v okénku jiný produkt zdarma
  • Jan Punčochář, ambasador značky Vocílka, navíc připravil pro zákazníky BILLA recept na ten nejšťavnatější řízek

BILLA představuje další aktivitu ze své vánoční kampaně – adventní kalendář BILLA. Od začátku prosince až do Štědrého dne má BILLA pro své zákazníky připravenou speciální akci, díky které nabídne zákazníkům každý den něco jiného navíc. Při nákupu na 599 korun dostane zákazník výrobek z adventního kalendáře zdarma.

Nabídka dárků reflektuje běžnou předvánoční poptávku a je každý den jiná. Speciální kupon k získání dárku zákazníci naleznou v akčním letáku BILLA, v aplikaci BILLA Bonus club a na billa.cz, dále v deníku Blesk a na stránkách blesk.cz. Při nákupu ho pak uplatní na pokladně.

 

Akce je podpořena každý den TV upoutávkami na produkty, inzercí v deníku Blesk a POS materiály na prodejnách. Vánoce jsou jedny z nejdůležitějších dní v roce a my zákazníkům ukazujeme, že prodejny BILLA jsou pro ně tím pravým místem k nákupu. Produkty zdarma z našeho adventního kalendáře u nás získají  zákazníci až do 24. prosince,“ říká Lucie Průšová, marketingová ředitelka společnosti BILLA.  

Protože sloganem letošní vánoční kampaně je „Recept na nejkrásnější Vánoce“, přináší BILLA i recept na ten nejšťavnatější řízek a širokou letákovou nabídku kuřecího, vepřového či telecího masa. Recept a tipy jak na to, pro řetězec připravil opět ambasador značky Vocílka, šéfkuchař Jan Punčochář. Zákazníci naleznou veškeré informace v letácích společnosti BILLA se speciální nabídkou masných výrobků