Problémy se spánkem kvůli chrápání, Mikířovy narozeniny, vzpomínky na šikanu a nově příchozí v obou kmenech. Survivora dnes opustí první soutěžící

Dnes ve 21:30 bude na Voyo druhý premiérový díl Survivor Česko & Slovensko. Ve včerejší epizodě soutěžící prožili deštivou noc a oba kmeny neměly skoro čas ani postavit si přístřešek. Navíc Titáni, kteří prohráli první souboj, nezískali křesadlo a neměli si jak rozdělat oheň. Nepodařilo se to dokonce ani Mikýřovi, který se chlubil, že má za sebou kurz přežití a umí rozžehnout oheň pomocí luku. První náznaky dusna nastanou, když Ornella zkritizovala Adélu, že je pasivní a nic nedělá. I v kmeni Lovců nastalo drama, a to když se opernímu pěvci Michaelovi udělalo tak špatně, že musel být převezen do nemocnice.

K oběma kmenům přijel člun s dopisem, ve kterém se dočetli, že musí vybrat jednoho člena.

Ten si musel sbalit věci a odjet. To vyvolalo spekulace o tom, kam se pojede. Titáni vybrali Piráta, protože si mysleli, že ho čeká fyzický souboj. Lovci zvolili Veroniku, bojí se, že bude twist v týmech a nemohou přijít o dalšího muže, když Michael je v nemocnici.

 

Veronika a Pirát odjeli na misi, kde uspěli a získali polovinu imunity a informaci, že druhá polovina je schovaná na jejich ostrovech.

Po návratu u Lovců dojde k nedůvěře vůči Veronice a vznikají první alianční domluvy…. Epizoda končí tím, že Ondřej Novotný oznámí, že do hry vstoupí čtyři noví soutěžící, a to Rachel, Jakub, Radek a Kateřina.

V druhém díle se diváci mohou těšit na to, jak nově příchozí členové kmene Radek a Jakub se znají ze základní školy, přičemž Radek připomene nepříjemné zážitky hraničící se šikanou, které má s Jakubem spojené. Také proběhne noční konflikt v kmeni Lovců, kde Jack ztropí scénu a odmítne spát vedle Bandurka kvůli jeho chrápání. Konflikt řeší zejména hasič Filip. Mikýř bude mít narozeniny a díl vyvrcholí prvním duelem, po kterém někdo bude muset opustit ostrov a se soutěží se rozloučit.