Potěšte své nejbližší originálním dárkem pod stromečkem. Inspirujte se tipy od Sony

Vánoce se neúprosně blíží, je tedy nejvyšší čas začít vybírat vhodné dárky pro vaše blízké. Společnost SONY vám přináší výběr těch nejzajímavějších tipů na dárek, se kterými nemůžete šlápnout vedle!

Ideální parťák pro vlogery

Rádi zaznamenáváte ty nejzajímavější události z vašich cest, chtěli byste pozvednout svou video tvorbu na sociálních sítích nebo vybíráte ideální kameru pro streamování? Pak je nový vlogovací fotoaparát Sony ZV-E10 stvořen přesně pro vás.

Neuvěřitelně kompaktní vlogovací fotoaparát s výměnnými objektivy ZV-E10 budete mít vždy po ruce, snadno tak zachytíte každý moment a uskutečníte jakoukoliv myšlenku, která vás v daném okamžiku napadne, kdykoliv a kdekoliv budete chtít. Fotoaparát je stvořen pro co nejintuitivnější natáčení videa – vy máte nápad, fotoaparát jej za vás uskuteční. Vytvořte efekt rozmazaného pozadí stisknutím jednoho tlačítka, jednoduše přepněte na záznam zpomalených záběrů nebo si aktivujte režim Předvádění produktů. Pokročilé automatické ostření zaručuje, že snímané objekty budou vždy ostré a systém stabilizace zajistí, že vaše záběry nebudou za chůze nijak roztřesené. Dokonalý bude i váš zvuk, vestavěný směrový mikrofon se třemi vložkami nahrává jasný a čistý záznam, s ochranou proti větru se nebudete muset o kvalitu zvuku bát ani za nepříznivého počasí. Fotoaparát ZV-E10 s výměnnými objektivy otevírá nové možnosti vlogování, vyberte si z více než 60 objektivů a ukažte, co ve vás je!

 Nechte se odzbrojit basy

Má ve vašem srdci hudba speciální místo? Trávíte každý den spoustu času ponořeni do poslechu svých nejoblíbenějších songů? Tak přesně pro vás jsou nová bezdrátová sluchátka Sony WH-XB910N.

Díky pohodlným materiálům, optimální struktuře a rozměrům náušníků nebudete ani vědět, že máte sluchátka WH-XB910N nasazená. Dlouhé hodiny nepřerušovaného poslechu zajistí baterie s výdrží až 30 hodin, pokud se vám sluchátka přeci jen vybijí, rychlé 10minutové nabití vám zajistí až 4,5 hodiny poslechu. Technologie EXTRA BASS™ pro neuvěřitelně hluboký a výrazný zvuk spolu s potlačením okolního hluku vylepšují všechny nízké frekvence a poskytují výjimečné basy. Změna skladby, úprava hlasitosti či uskutečnění hovoru – vše na dosah vaší ruky klepnutím nebo přejetím prstu po dotykovém panelu na boční straně sluchátek. Otočný design mušlí navíc umožňuje sluchátka jednoduše složit do cestovního pouzdra, můžete je tak vzít s sebou kamkoliv vás jen napadne. Sluchátka jsou k dispozici ve dvou lákavých barvách – černé a modré.

Kompaktní elegán

Chcete darovat smartphone který je kompaktní, ale zároveň nabízí ten nejvyšší výkon? Sony Xperia 5 III 5G je doslova nabitý nejnovějšími technologiemi. Dechberoucí display, profesionální fotoaparát, audiofilský hudební zážitek nebo ultrarychlá odezva pro náročné hráče, to vše ve stylovém těle, které krásně padne do ruky.

Navzdory svým praktickým rozměrům v sobě Xperia 5 III 5G ukrývá ty nejlepší technologie Sony. Fotoaparát, který vychází z legendární řady profesionálních fotoaparátů Sony Alpha, přináší čtyři všestranné objektivy otevírající cestu vaší kreativitě. Díky bleskově rychlému ostření i na velkou vzdálenost vám už neuteče žádný vzácný okamžik. Úžasný OLED displej o velikosti 6,1 ” a filmovém poměru stran 21:9 vás vtáhne do děje, ať už sledujete cokoliv, zatímco 120Hz obnovovací frekvence zajistí absolutně plynulý obraz. Smartphone předčí vaše očekávání i po zvukové stránce, s technologií 360 Reality Audio budete hudbu vnímat doslova všude kolem sebe. Díky kodeku LDAC si hudbu vychutnáte ve vysokém rozlišení i bezdrátově, konektor pro tradiční 3,5mm jack samozřejmě nemůže chybět. Ať jde o pořizování snímků, sledování filmů nebo hraní her, tento praktický smartphone předčí veškerá očekávání.

Hudba bez limitů

Darujte pod stromeček vychytávku, díky které vytvoříte atmosféru tanečního klubu kdekoliv si to budete přát. Přenosný bezdrátový reproduktor Sony XG500, vytěží maximum z každičkého okamžiku.

Přenosný bezdrátový reproduktor XG500 byl stvořen tak, abyste si mohli hudbu vzít kamkoliv s sebou. V designovém těle s praktickou rukojetí se skrývá jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit, vysoce výkonný výškový reproduktor a pasivní zářiče, čímž se vytváří opravdu silný zvuk, který je ideální pro jakoukoliv venkovní party. Potřebujete opravdu působivý zvuk, který vám vyrazí dech? Zapněte funkci MEGA BASS a můžete si užívat hluboký a rázný zvuk basů. Za doprovodu hudby se můžete kochat i světelnou show, v aplikaci Sony | Music Center si vyberte z celé řady různých světelných efektů. Rukojeť umožňuje reproduktor popadnout a jednoduše za hudebního doprovodu vyrazit ven. Obrovská výdrž na baterie 30 h zaručuje, že reproduktoru nedojde dech dříve, než vaše party skončí. Navíc z vybitého stavu se za 10 minut nabíjení dostanete až na 3 h poslechu. Nenechte se ničím svazovat a žijte život naplno!

Úžasný kontrast pro filmy i hry

Ať už máte v rodině filmovém nadšence či náruživé hráče videoher, televizory Sony Bravia XR jsou pro ně jako stvořené. Špičkový Full Array LED televizor Bravia XR X90J přináší nádherný obraz s vysokým kontrastem, zatímco podání barev zůstane naprosto věrné.

Mozek televizoru Cognitive Processor XR vylepšuje scénu na novou úroveň – ví totiž, jak lidé vidí a slyší, vytváří tak opravdu nevšední zážitek. Televizor je ideální volbou pro konzoli PlayStation 5. Obraz v detailní kvalitě až 4K, vysoká obnovovací frekvence až 120 sn. / s, funkce Automatické mapování tónů HDR a automatický herní režim zajistí neuvěřitelně rychlý a plynulý herní zážitek s tou nejvyšší obrazovou kvalitou. Díky minimalistickému elegantnímu designu se bude televizor ve vašem obývacím pokoji doslova vyjímat. Televizory této řady jsou dostupné v úhlopříčkách 50“, 55“ 65“ a 75“.