Poctivá limonáda od Poděbradky opět podpořila dobrovolné hasiče

Dobrovolní hasiči jsou nepostradatelnou součástí integrovaného záchranného systému v České republice. Jejich nedocenitelný přínos již dvanáct let oslavuje Anketa Dobrovolní hasiči roku. Jedním z partnerů ankety je i Poctivá limonáda od Poděbradky. V rámci slavnostního vyhlášení výsledků ankety, které proběhlo ve středu 16. listopadu, si vítězné jednotky a sbory rozdělily finanční a věcné ceny od partnerů akce v celkové hodnotě cca 2,4 miliony korun.

„Dobrovolní hasiči odvádějí obdivuhodnou a poctivou práci, při které zachraňují životy. Toho si v Poděbradce nesmírně vážíme a jsme rádi, že jsme je mohli díky spojení s Anketou Dobrovolní hasiči roku opět podpořit. Moc gratulujeme letošním vítězům a všem přejeme samé úspěšně zvládnuté zásahy,“ říká Kristýna Tomečková, manažerka značky Poděbradka.

Úkolem Ankety Dobrovolní hasiči roku je nejen ocenění těch nejlepších, ale i přiblížení důležitosti práce dobrovolných hasičů široké veřejnosti. Dobrovolní hasiči nebojují pouze s požáry, ale zasahují i u dopravních nehod či při přírodních katastrofách. Díky regionálnímu pokrytí jsou jednotky dobrovolných hasičů na místě požáru či nehody často jako první.  S jejich prací je možné se blíže seznámit i díky roadshow, která v rámci ankety každoročně probíhá ve mnoha koutech České republiky. O poctivé osvěžení na jednotlivých akcích se i letos postarala Poděbradka, jež hasičům a všem zúčastněným poskytla 7 000 Poctivých malinovek. Kromě pitného režimu pak také finančně přispěla na ceny, které si společně s trofejemi ve formě skleněné zásahové helmy a dalšími věcnými odměnami rozdělily nejlépe umístěné jednotky a sbory.

O titul Jednotka nebo Sbor dobrovolných hasičů roku 2022 se utkalo celkem 50 finalistů nominovaných odbornou porotou. Ty nejlepší z nich určilo hlasování veřejnosti, která nejvíce ocenila jednotku obce Hřensko a sbor obce Háj u Duchcova.

O Poctivé limonádě od Poděbradky

Poctivá limonáda od Poděbradky je vyrobena dle tradiční receptury bez umělých barviv a sladidel a díky osvěžující chuti plné bublinek zaručeně uhasí každou žízeň! Na výběr je široká škála tradičních oblíbených příchutí – Poctivá Citronáda, Poctivá Malinovka, Poctivá Kola, Poctivá Vínová, Poctivá Bezinka a příjemně nahořklá Poctivá Chmelová.

Poctivou limonádu si mohou užít návštěvníci vybraných restaurací, kde se podává točená, nebo si ji zakoupit v běžné obchodní síti ve dvou variantách – 0,5l za 15,90 Kč a 2l balení k za výhodnou cenu 19,90 Kč.