PENNY rozdávalo červenou radost

V rámci největší soutěže se stíracími losy ve své historii, která probíhala na všech prodejnách od 18. února do 10. března, rozdalo PENNY na 2 milióny cen. Tři šťastní zákazníci v rámci akce odjeli z nákupu v PENNY s novou hybridní Škodou Octavia Combi iV 1.4 TSi v hodnotě více než 900 tisíc korun. Díky PENNY tak život napsal hned tři šťastné příběhy, a to v Hořicích, Dobrušce a Ostravě-Vítkovicích.
Pan Jiří z Hořic, tak, jak je zvyklý, si zašel na konci února nakoupit do PENNY rodině něco k večeři. Když setřel los, zjistil, že svoji rodinu už místo octavie 1. generace bude vozit ve nejnovější hybridní octavii 4. generace.

„Chodím do PENNY pravidelně, mají tam široký sortiment, a tedy vše, co potřebujeme. Nejraději pak mám utopence Karlova koruna,“ vyznal se při přebírání klíčků od nového auta Jiří, který se tak stal prvním výhercem v soutěži.


Nejpůsobivější příběh ovšem život společně s PENNY napsali v Dobrušce.

„Pamatuji si to naprosto přesně. Bylo to v pátek 26. února. Byla jsem nakoupit tady v PENNY, a když jsem si dala nákup do kufru, sedla jsem si do auta a začala stírat los. Když jsem viděla to auto, vyhrkla jsem, to ani teď nemohu říct… Prostě jsem tomu v první chvíli vůbec nemohla uvěřit. Říkala jsem si, že to nebude tak jednoduché, že takových losů musí být víc, že z nich pak teprve budou výherce losovat. Jela jsem domů, řekla to manželovi, a i on říkal, že to bude jen nějaká legrace, že to bude auto na setrvačník. Až když přijel dcera z práce, prohlédla si los a přečetla si podmínky soutěže na internetu, tak jsme pochopili, že je to skutečnost, a celá rodina jsme se konečně začali opravdu radovat,“ popisuje Stanislava, který ve stejném týdnu oslavila s manželem zlatou svatbu.

„Ano, s manželem jsme 4. března oslavili 50 let od svatby, takže to je pro nás vlastně takový nečekaný dárek k tomuhle jubileu, a jsem ráda, že si ho užijeme a budeme užívat společně.“

Výhra udělala radost nejen jí a manželovi, ale i jejich dětem a dvěma vnučkám, které si její převzetí nemohly nechat ujít.


Třetí šťastným zákazníkem PENNY, který jezdí v nové hybridní octavii je pan Ivan, který nakoupil na konci února v Ostravě-Vítkovicích. V rámci soutěže, která trvala tři týdny, rozdalo PENNY přes 2 milióny cen v celkové hodnotě téměř 500 milionů korun.



KRUH SE UZAVŘEL…


3 otázky pro výherkyni Stanislavu z Dobrušky…


Výhra má zvláštní načasování. Ve stejný týden jste s manželem oslavili 50 let od svatby, tedy zlatou svatbu. Když se vrátíme o těch 50 let zpátky, jaké bylo s manželem vaše první auto?


Kruh se uzavřel. Naším prvním autem byla Škoda 1000, pak jsme měli Fordy, focus a mondeo, pak Merecdes Vito, do dnešního dne Kiu Ceed, a teď se vracíme zase ke škodovce, ovšem o 50 let později a v nejmodernější verzi.