PENNY na závěr roku unikátní věrnostní akci na produkty NATURTEX

Už potřetí připravilo PENNY na závěr roku unikátní věrnostní akci na produkty NATURTEX. Tentokrát se mohou zákazníci od 19. října těšit na hřejivé deky pro velké i malé, polštáře, přikrývky, chrániče matrací nebo kvalitní bavlněné osušky a ručníky, a to se slevou až 68 %.

„Nabídka produktů Naturtex na závěr roku se pomalu stává tradicí. Naši zákazníci si je pro jejich kvalitu velmi oblíbili, protože jsou nejen praktické, ale nabízí, tak, jak je u nás zvykem, i něco navíc. Letos se s nimi setkávají už potřetí, a tentokrát jim přinášíme nejen přikrývky a polštáře, které dobře znají, ale také hřejivé a huňaté deky se zimními a vánočními motivy. Věříme, že si díky nim lidé užijí Vánoce s PENNY v teple, klidu a se svými nejbližšími,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

Pro kvalitní spánek jsou v nabídce polštář a velká celoroční přikrývka, kterou lze přizpůsobit, jak zimnímu, tak letnímu období.

Ty doplňuje praktický chránič matrace, který výrazně prodlužuje její životnost. Pro milovníky tepla nabízí PENNY v rámci této hebké a měkké hřejivé sherpa deky v šesti originálních zimních, vánočních i univerzálních designech. Díky jejich velikosti 150 x 200 cm je lze využít nejen jako přehoz přes postel, ale i jako designový doplněk domácnosti. Pro děti je pak připravena dětská deka ve velikosti 75 x 100 cm se 4 různými motivy, kterou doplňuje plyšové zvířátko. A v neposlední řadě nechybí ani nabídka bavlněných ručníků a osušek ve 4 barevných provedeních s vysokou gramáží zaručující perfektní savost a dlouhodobou živostnost.

Akce NATURTEX začíná na prodejnách PENNY od 19. října 2023 a potrvá až do 10. ledna 2024.

Získané body pak bude možné uplatnit ještě o týden déle, tj. do 17. ledna 2024. Za každých 200 Kč za nákup v prodejnách PENNY získá zákazník 1 soutěžní bod. Za 10 nasbíraných soutěžních bodů ve sběratelské kartičce pak může uplatnit slevu na vybrané produkty NATURTEX v hodnotě až 68 %. Jednotlivé produkty NATURTEX je možné pořídit i bez bodů, a to za plnou cenu. Akce platí až do vyprodání zásob v prodejnách PENNY po celé České republice.