PEČENÍ PRO DĚTI – bezva recepty krok za krokem

Pečete rádi? A chcete to naučit i své děti? Nakladatelství BAMBOOK, součást Nakladatelského domu GRADA, vám s tím pomůže. Právě vyšla kniha Pečení pro děti – Bezva recepty krok za krokem. Malé pekařky a pekaři zde najdou plno inspirace na krásných fotkách, spoustu zajímavostí o surovinách, a především recepty, které si mohou upéct třeba hned.  

 Vstupte se svými dětmi do světa sladkostí a dokonalého pečení! Tato úžasná kniha není jen o receptech – je to průvodce pro děti po říši chutí, vůní a radostného pečení. Objevujte společně krásné fotografie, lákavé recepty a nápady, které vás přivedou k mistrovství v pečení. Každá stránka je plná inspirace a informací, jak připravit dokonalé dezerty a dobroty, které vám rozzáří tvář a potěší vaše blízké.

Naučíte se nejen tajemství dokonalého šlehání, míchání a prosévání, ale také pochopíte magii skrývající se za roztavenou čokoládou, a objevíte různé suroviny, které vaše dobroty pozvednou na novou úroveň.

Ať už jste začátečník nebo pokročilý, tato kniha ukáže vašim dětem cestu k pečení. Takže vezměte svůj váleček, rozehřejte troubu a pusťte se do práce – pečení je hračka!

Praktickou ukázku práce s knihou najdete na našem instagramu.

 

64 stran, formát: 216×276, pevná šitá vazba, 279 Kč, odkaz: Pečení pro děti


O společnosti GRADA Publishing:

Nakladatelský dům GRADA Publishing, a.s. si od roku 1991 drží pozici největšího tuzemského nakladatele odborné literatury. Ročně vydává téměř 400 novinek ve 150 edicích z více než 40 oborů.

Od roku 2015 nakladatelský dům rychle expanduje i mimo oblast kvalitní odborné literatury. Tradiční značka GRADA zůstává vyhrazena odborným knihám ze všech odvětví a oblastí lidské činnosti. A ani pět novějších značek nakladatelství na knižním trhu jistě nepřehlédnete.

První, u čtenářů úspěšnou značkou je COSMOPOLIS, přinášející zahraniční i českou beletrii všech žánrů.

Další již zavedenou značkou je BAMBOOK, značka dětské literatury předkládající malým čtenářům díla českých i zahraničních autorů a ilustrátorů.

Značkou věnující se poznání, tématům z oblasti zdravého životního stylu, body-mind, spiritualitě či ekologii je ALFERIA.

Akvizicí získaná značka METAFORA rozšiřuje nabídku nakladatelského domu o další kvalitní beletrii i zájmovou a populárně naučnou literaturu.

Prozatím poslední, rychle rostoucí značkou Nakladatelského domu GRADA je BOOKPORT, unikátní projekt online knihovny, který již dnes disponuje třetinou všech e-knih v ČR.

Více na www.grada.cz.