Pár měsíců po porodu a Iveta Vítová je na své váze? Je to vůbec možné?

Krásná moderátorka hlavních televizních zpráv teprve před necelýma dvěma měsíci porodila svého druhého potomka, syna Matěje, a už je opět jako proutek! Všichni se o tom mohli přesvědčit první školní den, kdy s Matějem v kočárku vyprovázela dcerku Anetku, která letos nastupuje do druhé třídy.

„Pro Anetku je to velký den. Sice jde už do druhé třídy, ale po náročném minulém roku, kdy se částečně musela učit s ostatními dětmi distančně, je to pro nás všechny jako poprvé. Doufá, a my s ní, že letos už bude normální škola se vším, co k tomu patří. Školní družina, na kterou se Anetka těší nejvíc, ale i její kroužky, které jako by minulý rok vůbec nebyly“, dodává Iveta.

A recept na moderátorčinu postavu snů?

„Ale já stále nosím těhotenské kalhoty a na svých původních kilech rozhodně ještě nejsem,“ směje se. „Je ale pravda, že kila, i když je teď nijak neřeším, jdou dolů samy. Asi to bude permanentním nedostatek spánku v kombinaci s tím, že tak nějak nestíhám. Pořád a všechno. Priorita je samozřejmě miminko, aby měl Matěj vše přesně ve správný čas. K tomu Anetka. A u sebe tak nějak nestíhám.

Ale věřím, že po šestinedělí se to tak nějak vše uklidní a vše si sedne,“ říká s úsměvem Iveta.