Oslavte české jablko se značkou Fit

Podzim už je skoro za dveřmi a užíváme si příjemné a hřejivé paprsky babího léta. Pomalu se blíží čas barevných listů a naplno jsme se také vrhli do sklizně zahradního ovoce. Vždyť jaký by to byl podzim bez hrušek, švestek a především jablíček?! Také patří jablka mezi vaše oblíbené druhy ovoce? To je dobře, protože pravidelná konzumace těchto plodů sebou nese mnohé benefity. Pokud chcete mít toto ovoce vždy po ruce, nezapomeňte si při příštím nákupu do vozíčku přidat oblíbené produkty od značky Fit, vyrobené z českých jablíček – Sušené jablečné kostičky a Sušené jablečné kroužky.

Sušené jablečné kostičky a kroužky – seznamte se s jablíčkem v praktickém balení

Výrobcem Fit Sušených jablečných kostiček a Fit Sušených jablečných kroužků je společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina, která již 30 let přináší na český trh oblíbené cereální tyčinky značky Fit. Základem obou produktů jsou kvalitní česká jablka, která jsou pěstována ve vlastních sadech. Následně jsou s ohledem na zachování maximálních možných živin a prospěšných látek šetrně, ve slupce zpracovávána ve vlastní sušárně.

Výsledkem je křupavá ovocná směs nezaměnitelné sladkokyselé chuti za 100% obsahem českých jablek. K výrobě 100 gramů produktu je potřeba plný jeden kilogram ovoce. Kostičky a kroužky neobsahují žádné konzervanty, aromata ani barviva. Zato se mohou pochlubit vysokým podílem vlákniny – složky, která je nezbytná pro správné trávení i fungování celého organismu.

   

Fit Sušené jablečné a kroužky se prodávají v praktickém 80gramovém balení, můžete je mít vždy u sebe, když přijde čas na malou svačinku nebo prostě jen dostanete chuť na zdravý pamlsek. Jejich využití je však širší a v teplé i studené kuchyni nabízí téměř neomezené možnosti využití. Můžete je třeba přidat do jogurtu nebo domácího müsli a dopřát si tak snídani plnou vlákniny. Hodit se budou také při pečení nebo při přípravě ovocných salátů. Využít se dají do oblíbených pečených čajů, jejichž sezóna už se blíží. Kreativitě se prostě meze nekladou. Jablečné kostičky a kroužky najdete v sortimentu všech hlavních maloobchodních prodejců potravin. Tak si je příště nezapomeňte přidat na nákupní seznam a užijte si podzim ve společnosti českého jablka.

 

Další informace naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz.