OHNIVÁ NOVINKA – Podaří se dětem uchránit dračí tajemství?

Nakladatelství BAMBOOK, součást Nakladatelského domu GRADA, přichází se vzrušujícím pokračováním dračího dobrodružství, které navazuje na úspěšný první díl.

Léto s draky

 Mari Jonesová se těší, že stráví klidné léto na pláži se svou utajovanou malou dračicí Dráčou. Netuší ale, že několik nečekaných návštěvníků promění její plány v jeden velký zmatek. Na pobřeží se totiž vrátí nejen celá dračí rodina, aby nakladla v jeskyni vajíčka, ale objeví se i vědec doktor Griff Griffiths a začne kolem malých tvorečků neodbytně čmuchat. A když najde a ukradne Dráčino drahocenné vejce, musejí Mari a její kamarádi zorganizovat záchrannou misi dřív, než bude pozdě.

 

208 stran, formát 129 × 198, pevná vazba, 279 Kč, odkaz: Léto s draky

 Volné pokračování 1. dílu Drak do kapsy 

„Když nejsi běžně žijící zvíře a když nejsi vyhynulý tvor, tak co vlastně jsi?“

Mari najde v kameni živého dráčka. Je to objev, který by mohl změnit její život i celou vědu! Ovšem dráčka nějaký vědecký projekt nezajímá. Možná je to prcek do kapsy, ale má velký talent dostat se do maléru.

232 stran, formát 129 × 198, pevná vazba, 299 Kč, odkaz: Drak do kapsy

O autorovi:

Když Ed Clarke právě nepíše knihy pro děti, působí v televizi a filmu jako manažer a producent a pracuje s autory na pořadech pro dospělé diváky. Nedávno se přestěhoval do Východního Sussexu s manželkou a dvěma malými dcerkami, jejichž neustálé žadonění o domácí zvířátko bylo konečně vyslyšeno. I když byly trochu zklamané, že místo draků dostaly jen králíčky.

O společnosti GRADA Publishing:

Nakladatelský dům GRADA Publishing, a.s. si od roku 1991 drží pozici největšího tuzemského nakladatele odborné literatury. Ročně vydává téměř 400 novinek ve 150 edicích z více než 40 oborů.

Od roku 2015 nakladatelský dům rychle expanduje i mimo oblast kvalitní odborné literatury. Tradiční značka GRADA zůstává vyhrazena odborným knihám ze všech odvětví a oblastí lidské činnosti. A ani pět novějších značek nakladatelství na knižním trhu jistě nepřehlédnete.

První, u čtenářů úspěšnou značkou je COSMOPOLIS, přinášející zahraniční i českou beletrii všech žánrů.

Další již zavedenou značkou je BAMBOOK, značka dětské literatury předkládající malým čtenářům díla českých i zahraničních autorů a ilustrátorů.

Značkou věnující se poznání, tématům z oblasti zdravého životního stylu, body-mind, spiritualitě či ekologii je ALFERIA.

Akvizicí získaná značka METAFORA rozšiřuje nabídku nakladatelského domu o další kvalitní beletrii i zájmovou a populárně naučnou literaturu.

Prozatím poslední, rychle rostoucí značkou Nakladatelského domu GRADA je BOOKPORT, unikátní projekt online knihovny, který již dnes disponuje třetinou všech e-knih v ČR.

Více na www.grada.cz.