Od 1.10.2022 se otevře Pravčická brána

Od 1.10.2022 se otevře Pravčická brána Bude zatím pouze přístupová cesta od Hřenska/Třech prámenů (pozor: Gabrielina stezka od Mezní louky je stále uzavřena!)

U nás kompletně vyhořely v lese elektrická přípojka a vodovodní řád, je poškozená i lanovka, ale už to máme skoro opravené a alespoň provizorně budeme moci od 1. října fungovat! Budeme se snažit dokončit opravy co nejdříve.

Takže do konce října každý den od 10:00 do 18:00. Těšíme se na Vás!

 

Jelikož doba je těžká a je potřeba provést hodně oprav, aniž bychom na něco čekali, založili jsme transparentní účet č. 6318659339/0800, kam do konce roku budeme převádět veškeré naše příjmy po odečtení daní a přímých nákladů. Přes tento transparentní účet půjdou i veškeré naše investice do zlepšení areálu a okolí. Už jsme tento transparentní fond začali plnit a již jsme z něj převedli i příspěvek 50 tis. Kč Klubu Českých turistů na obnovu turistického značení po požáru.
Mimochodem z posledních novinek je ještě jedná dobrá zpráva, že po více než dvou letech projektování a čekání na vyjádření všech příslušných orgánů máme téměř všechno, a požádali jsme o stavební povolení pro novou ČOV, která bude mimo areál a zvýší komfort pro turisty. Na novou čističku jíž řádu let šetříme a táto stavba s rozpočtem kolem 10 mln. Kč brzy propukne. Věříme, že bude v příštím roce i zrealizována!
Plníme sliby a milujeme naše České Švýcarsko
foto : Cysnews