Ochutnejte novou příchuť Cappy Lemonade jahoda BEZ CUKRU

 S blížícím se létem roste poptávka po nápojích, které vás osvěží i v horkých letních dnech. Jednou z novinek, která bezesporu splňuje všechny tyto požadavky je novinka z řady Cappy Lemonade, příchuť jahoda BEZ CUKRU. Svěží chuť jahody s kapkou citronu, doplněná o vitamín C a zcela bez bublin, bez umělých příchutí a konzervantů, to je ideální spojení, které uhasí vaši žízeň a příjemně občerství i v parném létě.

 

Jahoda patří mezi nejoblíbenější příchutě u dětí, navíc s ingrediencemi přírodního původu dělá z novinky Cappy lemonade hit letošního léta.

„Cappy Lemonade jahoda je neperlivý nápoj, který skvěle chutná, skvělé vypadá a v horkých letních dnech báječně osvěží. Navíc je bez cukru, a to je u džusů něco jedinečného, což nám dává výhodu oproti stávajícím džusovým produktům na trhu nápojů.“ říká Hana Walicová, marketingová manažerka značky Cappy Coca-Cola HBC ČR a SR.

Novinka je dostupná ve dvou verzích balení – 0,4 litru a 1,25 litru.  Pokud chcete vyzkoušet další příchutě Cappy Lemonade máte na výběr z příjemně citrónové příchutě nebo můžete zkusit oblíbený bezový květ.