Novinka: pramenitá voda Rajec BIO

Vyzkoušejte naši letošní novinku, ochucenou pramenitou vodu Rajec BIO a osvěžte se kouzlem čisté přírody. Obsahuje bylinky, ovocné šťávy a cukr pouze v BIO kvalitě.

Vaše chuťové pohárky potěší ověřená kombinace lesních plodů jemně sycený Rajec BIO Malina – Ostružina.

Nesycený Rajec BIO Máta – Bezový květ zase nechá vyniknout podmanivému spojení našich tradičních bylinek.

Pramenitá voda Rajec BIO je ochucená pouze surovinami nejvyšší kvality, vypěstovanými podle pravidel ekologického zemědělství. Stává se tak první pramenitou vodou u nás, kterou si ochucenou v BIO kvalitě může vychutnat skutečně každý. Obě příchutě, Rajec BIO Malina – Ostružina a
Rajec BIO MátaBezový květ, jsou bez konzervantů a jsou dostupné
v balení 0,75 l., ideální s sebou do kabelky či na cesty. 

O PRAMENITÉ VODĚ RAJEC

V chráněném území Rajecké doliny, která si dodnes zachovala panenský ráz a přírodu jen minimálně ovlivněnou přítomností člověka, vyvěrá z hlubin země čistá pramenitá voda Rajec. Svým vyváženým obsahem minerálů 322 mg/l zásobuje tělo potřebným množstvím látek, jako jsou vápník a hořčík. Je tak tím nejpřirozenějším zdrojem tekutin na každý den.

Pramenitou vodu Rajec si můžete vychutnat jak v neochucené, tak i v ochucené variantě z vlastnoručně vypěstovaných či divoce rostoucích bylinek v oblasti Rajecké doliny. V tomto roce přibyla do portfolia značky NOVINKA Rajec BIO s příchutí Máta – bezový květ a Malina – Ostružina v balení 0,75 l. vhodném s sebou na cesty. Rajec Patentováno přírodou.

O Skupině Kofola:

Skupina Kofola je jeden z nejvýznamnějších výrobců nealkoholických nápojů s jedenácti výrobními závody na pěti evropských trzích. Celkově zaměstnává více než 2 000 lidí.

Do produktového portfolia Skupiny v ČeskoSlovensku patří tradiční kolový nápoj s originální recepturou Kofola, pramenitá voda Rajec, minerální voda Kláštorná Kalcia, řada sirupů Jupí, hroznový nápoj Vinea, dětské nápoje Jupík, energetický nápoj Semtex a další tradiční československé značky Chito, Top Topic a Citro Cola. V licenci vyrábí a distribuuje Royal Crown Colu a Oranginu. V únoru roku 2013 se Kofola stala výhradním distributorem značky Evian pro Českou a Slovenskou republiku a v říjnu 2013 oficiálním distributorem tradiční minerální vody z léčivého zdroje Vincentka pro české maloobchody a gastronomii. Od začátku roku 2015 Kofola exkluzivně distribuuje v České republice a na Slovensku produkty společnosti Rauch. Nejnovějšími přírůstky do nápojového portfolia na československém trhu jsou řemeslné cidery a limonády F.H.Prager a tradiční české minerální vody Ondrášovka a Korunní.

Do Skupiny Kofola patří i síť UGO, která v ČeskoSlovensku provozuje Freshbary a Salaterie, dále pak LEROS, tradiční český výrobce směsí z léčivých rostlin. V roce 2017 Kofola koupila polského výrobce ovocných a bylinných produktů Premium Rosa. Poslední akvizicí tohoto voňavého pilíře Skupiny Kofola je společnost Espresso, která už přes dvacet let přináší na český trh nejen špičkovou kávu Café Reserva, ale i prémiové cejlonské čaje Dilmah.

V roce 2015 se členem Skupiny stala slovinská společnost RADENSKA. Portfolio tradičních značek minerálních vod Radenska, ovocných nápojů Ora a Oaza bylo od roku 2016 doplněno o oblíbené chorvatské značky nápojů Nara a Inka. Společnost RADENSKA je výrobcem a distributorem nápojů Pepsi, Mirinda a 7Up pro slovinský, a od 2016 i chorvatský trh. V roce 2016 Skupina Kofola koupila chorvatského výrobce minerálních vod Studenac.