Zpříjemněte si čas vánoční SOUTĚŽÍ O DÁRKOVÉ BALÍČKY FIT

Podzim je období barevného listí a kouzelných procházek do přírody, ale také dobou nepříjemných plískanic, pošmourné oblohy a všudypřítomného splínu. Teplé počasí končí a stojíme před dlouhou zimou. Pojďte jí letos čelit s dobrou náladou a ve formě – vždyť „V zdravém těle, zdravý duch“. Nezapomínejte na aktivní sportování, i když není venku hezky, a především na chutnou a vyváženou stravu.

 

Když si budete chtít zamlsat nebo se prostě jen cítíte „vyšťavení“, sáhněte po tyčince Fit Smoothie.

Na trh jí přináší česká společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina a nabízí zajímavou kombinaci příchutí a vysoký obsah cenné vlákniny. Podpoří vaše tělo při výkonu a je praktickou zásobárnou postupně se uvolňující energie, kterou můžete mít vždy u sebe.

Fit Smoothie je vyrobena z pečlivě vybraných ingrediencí přírodního původu.

Je přirozeně bezlepková, což ocení celiaci i osoby, které ze svého jídelníčku vyřazují lepek dobrovolně. Neobsahuje přidané cukry a tuky, a tak nenaruší ani redukční výživový režim. Bohatou ovocnou chuť ocení děti, dospělí si zase vychutnají jednu ze dvou příchutí s extra dávkou energie navíc v podobě extraktu ze zeleného čaje a kofeinu.

Chtěli byste tyčinky Fit vyzkoušet? Máte jedinečnou šanci, hraje se o ně totiž v naší aktuální soutěži. Tipněte si správnou odpověď na soutěžní otázku a dárkový balíček s tyčinkami může být váš.

V kolika příchutích se vyrábí Fit Smoothie?

  1. a) 3
  2. b) 4
  3. c) 5

 

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz

odpovědi na :  SOUTĚŽ

 


A první správně odpověděla paní Petra z Prahy 6 🙂

A druhý výherce je z Černošic 🙂