Na jarní kolekci Kari Traa zve bohyně snowboardu Eva Samková

První jarní den jsme před pár dny přivítali, vypadá to, že bychom po Velikonocích mohli jít ven a venku i bez problémů sportovat. Proto E-shop Norské módy nafotil s ambasadorkou Evou Samkovou novou jarní nabídku oblečení norské značky Kari Traa.

Bohyně snowboardcrossu Eva Samková, olympijská vítězka ze Soči a bronzová z Pchjongčchangu začala a ukončila tuto sezónu skvěle. Na mistrovství světa vybojovala bronzovou medaili a potřetí v kariéře získala křišťálový glóbus za prvenství ve Světovém poháru. O triumfu rozhodla v závěrečném závodu sezony ve švýcarském Veysonnaz, ve kterém vybojovala sedmnáctou výhru v kariéře. Ve Světovém poháru má Eva Samková jedinečnou bilanci, protože každý druhý start z 58 závodů proměnila ve stupně vítězů.

 

Miluje tuto značku a její styl 

Samková je známá tím, že se ráda obléká a nejraději má norskou značku Kari Traa. Líbí se jí nejen filozofie značky, ale také stylové a nadčasové kousky, které se dají nosit celoročně.

Kvalitní kousky si můžete objednat i vy na www.norskamoda.cz

 

Zakladatelka značky Kari Traa

Úspěšnou zakladatelkou jedinečné značky dámského sportovního a městského oblečení je norská akrobatická lyžařka Kari Traa, držitelka tří olympijských medailí, která byla opakovaně zvolena za „nejvíce sexy ženu v Norsku”. Jako sportovkyně hledala značku, která rozumí potřebám žen při pohybu a nikde žádnou nenašla. Neváhala a spojila se s designérkami a vytvořila dokonalou ženskou sportovní a městskou kolekci Kari Traa.

Prostě dámská značka od Ženy pro Ženy!

Oblečení Kari Traa je pro všechny ženy a dívky, které chtějí být nejen šťastnější, zdravější a krásnější, ale hlavně samy sebou. 

Focení s krásnou ambasadorkou Evou Samkovou se opravdu vyvedlo. Počasí nám přálo, Eva byla jako obvykle ve skvělé náladě a nadšeně pózovala v oblečení nové jarní kolekce Kari Traa.

 

Ve vlněném oblečení herci  

Norská móda je hlavním partnerem i připravovaného filmu  Poslední závod,

který vypráví příběh skutečného přátelství mezi Hančem a Vrbatou a jejich lásce k horám. Ve filmu mimo jiné hraje, i přítel Evy Samkové, herec Vinohradského divadla Marek Adamczyk.

Do norských značek hřejivého a vlněného oblečení byli oděni herci i štáb. Na horách byly v době natáčení extrémní podmínky, kde všichni ocenili kvalitní oblečení značek

Bergans CZ/SK a Devold CZ/SK.

Nechte se inspirovat tímto filmem a oblékněte se do stylových vlněných kousků.

 

Norskou značku se stoletou tradicí založil v roce 1908 nadaný vynálezce Ole Bergan a obchodník Sverre Young. Začali výrobou batohů, které jsou dodnes vlajkovou lodí značky. Kvalitu značky Bergans úspěšně otestoval Roald Amundsen při dobytí Jižního pólu roku 1912.

Zdroj a foto: norskamoda.cz, donio.cz/poslednizavod