Majitelé nově vytvořených Smart TV se mohou těšit na 3 měsíce vysílání zdarma od internetové televize Kuki

Společnost Inter-sat, exkluzivní autorizovaný výrobce spotřební elektroniky TESLA, navázala spolupráci s internetovou televizí Kuki. Zákazníci, kteří si nově zakoupí multimediální centrum s názvem Tesla MediaBox XA400 v rámci tohoto partnerství automaticky obdrží licenci k televizní službě Kuki větší na 3 měsíce zdarma v hodnotě 1 200 Kč. Akce je platná do 31. 12. 2021.

 

V červenci letošního roku představila společnost Inter-sat multimediální centrum s názvem Tesla MediaBox XA400.

Toto multimediální centrum oceňují především majitelé starších televizí. Je to pro ně totiž ten nejjednodušší a nejlevnější způsob, jak získat funkce Smart TV a přitom nekupovat zcela novou televizi. Tesla MediaBox XA400 Android TV získala i oficiální certifikát od Googlu a majitelé starších televizí si díky tomuto zařízení snadno vytvoří zmíněnou Smart TV s přístupem do všech streamovacích služeb na Google Play. Snadno si také v televizi bezdrátově promítnou fotografie a videa z telefonu, a navíc ji mohou ovládat hlasem.

 

Nyní značka Tesla navázala spolupráci s internetovou televizí Kuki a rozšířila tak nabídku, kterou MediaBox XA400 poskytuje uživatelům. Každý zákazník, který si zmíněné multimediální centrum MediaBox XA400 zakoupí, v rámci tohoto partnerství automaticky obdrží licenci k televizní službě Kuki větší na 3 měsíce zdarma v hodnotě 1 200 Kč.

 

Spolupráce se značkou Tesla pro nás znamená partnerství s letitým a tradičním českým produktem, který rezonuje v uších českých zákazníků. Proto jsme rádi, že jako česká internetová televize Kuki můžeme s Teslou propojit naši službu a přinést tak zákazníkům zajímavý balíček produktů“, uvedl Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki.

 

Aktivování služby Kuki je pak velmi snadné.

Zákazník si nejprve zakoupí MediaBox XA400, ten si registruje na stránkách konto.kuki.cz a následně v rámci Google Play nainstaluje aplikaci Kuki. Tím je celý proces dokončen. Televize Kuki začne zákazníkovi rovnou fungovat v jeho nově vytvořené Smart TV. V rámci tarifu Kuki větší si mohou zákazníci libovolně vybírat z více než 140 TV kanálů různých žánrů svoji vlastní skladbu 60 TV kanálů. Valná většina je ve FullHD kvalitě (1080 p). Kromě klasického vysílání stanic, je k dispozici i 7denní archiv a zákazníci tak mohou zhlédnout pořady, které neviděli v klasickém vysílacím čase. Navíc je možné sledovat programy na několika zařízeních současně, ať už se jedná o velké televizory v domácnostech, mobilní telefony nebo počítače. Kuki funguje nejen po celém Česku, ale také ve všech státech Evropské unie.

Tesla MediaBox XA400 zájemci koupí u známých prodejců elektra jako Alza, Mall nebo Datart, na e-shopech i v kamenných prodejnách.

Zařízení zakoupí i na https://eshop.tesla-electronics.eu/multimedialni-centra/tesla-mediabox-xa400-uhd-multimedialni-prehravac-s-android-tv/, kde také najdou podrobný popis výrobku. Doporučená cena je 1999,- Kč.

Zmíněnou akci mohou zákazníci využít na webové stránce https://eshop.tesla-electronics.eu/darky/kuki-vetsi-na-3-mesice-zdarma-elektronicka-licence/ a akce platí pouze do 31. 12. 2021.