LEVNÁ NEDĚLE opět vtrhne do Cinema City 

 Ještě jste neviděli nejnovější filmové blockbustery? Nemohli se rozhodnout, který filmový formát zvolíte nebo jste odkládali návštěvu kina z úplně jiného důvodu? Tak teď je ten pravý čas to napravit. Cinema City spouští první LEVNOU NEDĚLI v tomto roce, a to již 28. dubna 2024. Mimo výhodných cen vstupenek je v rámci akce zahrnuté i speciální nedělní menu. Filmy si budete moci užít nejen v klasických, ale i ve speciálních a jedinečných formátech, kterými jsou IMAX a 4DX.

 

Jaro už klepe na dveře, ale večery jsou ještě stále chladné.

A kde je lepší místo je trávit, než ve svém oblíbeném kině? A ještě k tomu za super výhodnou cenu. LEVNÁ NEDĚLE je zpět a kino láká na velmi nabitý program. Jistě nepřehlédněte nový film se sportovní tématikou Rivalové v hlavní roli se Zendayou. Na programech stálé zůstává a přetrvává kultovní Duna: část druhá. Svou tématikou postapokalyptického thrilleru budoucnosti láká film Boy Kills World. Stejně tak se v blízké budoucnosti odehrává film Občanská válka, kde se po delší době objevila před kamerou herečka Kirsten Dunst.

Na plátna kin se vrací nejnavštěvovanější film léta 2022 – Top Gun Maverick.

A není jediným slavným návratem na plátno IMAX. Na největším plátně v Čechách budete moci opět zhlédnout dokument ve 3D (Madagaskar: Království lemurů 3D), přesně tak, jak jste přesně byli zvyklí, když IMAX začínal. Nechybí ani pokračování oblíbených osmdesátek Krotitelé duchů: Říše ledu, nefalšovaný akčňák Godzilla x Kong: Nové impérium a anime snímek Spy x Family Code: White. Samozřejmě budou potěšeni i ti nejmenší, kteří na programu najdou animáky jako Fantastická parta, Kung Fu panda 4 nebo Jak zachránit draka. Vy, co se v kině rádi bojíte, si budete moci vybrat i z hororového žánru Abigail a Medvídek Pú: Krev a med II. A pokud si mnete ruce na českou kinematografii tak Gump – jsme dvojka nebo Prázdniny s broučkem jsou ta pravá volba pro vás.

 

Akce probíhá v neděli 28. dubna 2024 v multiplexech Cinema City po celé ČR.

Cena vstupenek je již od 60Kč (platí na 2D, 4DX, IMAX projekce pro členy Cinema City CLUBu). Pro neregistrované návštěvníky je cena vstupenky 80Kč. Bar v rámci akce nově nabízí speciální nedělní menu (malý popcorn, nápoj a sušenka Mila) za výhodnou cenu 129Kč.

Kompletní ceník a program najdete na www.cinemacity.cz