Letní sezónu Žlutých lázní otevřou čarodějnice

 Tradiční oslava čarodějnic otevře letošní sezónu v areálu Žluté lázně v pražském Podolí. V úterý 30. dubna čeká na návštěvníky odpolední rej plný zábavy a pestrého programu. Oslavy se budou konat v tradičním stylu u břehu Vltavy s živou hudbou, opékáním špekáčků a aktivitami především pro děti. Akce začne ve 14 hodin. Zhruba třímetrovou vatru zažehnou organizátoři v 18 hodin.

 

Travnatou louku ve Žlutých lázních obsadí malí i velcí kouzelníci a čarodějky.

Nabitý program pro celou rodinu zabaví především nejmenší, na které čeká tajuplná Čarodějnická stezka s dárečkem, za nasbíraná razítka.

„Zabaví je také určitě pestré soutěže, show plná tance a zpěvu s Bárou Ladrovou, zpívání u ohně s Petrem Škarohlídem, nebo oblíbené pouťové atrakce. Celým programem provede moderátor Jan Meruna,“ upřesňuje Hana Tietze, mluvčí areálu Žluté lázně.

Třikrát za večer se mohou těšit hosté na vystoupení kapely So Fine, která zahraje domácí i zahraniční hity.

Návštěvníky areálu čeká také možnost opéct si špekáček přímo na ohni, nebo ochutnat jinou pochoutku ze specialit místní kuchyně. Čarodějnický sraz potrvá až do pozdních nočních hodin. Po setmění se mohou všichni těšit na čarodějnickou afterparty s DJ ZeeKee.

Vstupné zaplatí návštěvníci 100 korun, děti 50 korun. Děti do 100 centimetrů a v čarodějnickém kostýmu mají vstup zdarma.

Partneři čarodějnického dne:

Městská část Praha 4, Druchema, Kores, Kroužky, Pompo, H2OSPODÁŘ, Life is Skill, Kutil Junior a Rádio Praha.