BOHEMIA SEKT a Plzeňský kraj znovu navázaly na úspěšnou spolupráci

V úterý 4. dubna 2023 bylo oficiálně potvrzeno další pokračování spolupráce mezi společností BOHEMIA SEKT a Plzeňským krajem. Partnerství na letošní rok svými podpisy slavnostně stvrdili hejtman Rudolf Špoták a ředitel společnosti Ondřej Beránek.

Bohemia Sekt a Plzeňský kraj

Spolupráce s Plzeňským krajem, v němž významný výrobce sektů a vín sídlí a ve kterém žije převážná část jeho zaměstnanců, trvá od roku 2005. Od samého začátku je jejím smyslem společný rozvoj regionu, zejména součinnost v oblastech cestovního ruchu, propagace, marketingu nebo kulturních a společenských událostí.

„Jsme rádi, že můžeme navázat na dlouhodobou a příjemnou spolupráci. Velmi nás těší, že naše sekty budou nadále součástí veškerého významného dění v regionu,“ říká Ondřej Beránek, ředitel společnosti BOHEMIA SEKT.

Deklarace o vzájemné spolupráci byla podepsána v sídle společnosti BOHEMIA SEKT ve Starém Plzenci. Při této příležitosti si hejtman Rudolf Špoták vyzkoušel speciální atrakci prohlídkové trasy, BOHEMIA SEKT Manufakturu, kde ručně odkalil lahev sektu.

Zdroj a foto: Bohemia Sekt