Katrin a Roland si nemohou vzájemně přijít na slovo. Do Domu zavítala Tarikova matka, aby Katrin domluvila.

V 15. epizodě show Big Brother Česko & Slovensko po vypadnutí Andreje spolubydlící řešili novou situaci v domě. Katrin je rozhádaná s Rolandem, který je podle jejích slov falešný. Dům je rozdělen na dvě skupiny. Tarik se snaží uklidnit Katrin, která se s Rolandem odmítá bavit. Vítek se následně ve Zpovědnici svěřuje, že je za odchod Andreje rád. 

Roland, Stanislav, Tereza, Petra stále řeší včerejší hádku mezi Katrin a Rolandem.

Dům Big Brothera navštívila Tarikova matka Azra a ve Zpovědnici vede rozhovor s Katrin. Během rozhovoru se Katrin svěřuje, že z toho, co měla možnost vidět, zatím neví, co si o ní má myslet. Říká jí, že jí je hlavně Katrin líto, protože zřejmě nezažila lásku a neměla kolem sebe lidi, kteří by ji podporovali. Říká Katrin, aby kolem sebe tolik nekopala a Tarika nenaváděla proti ostatním lidem v Domě. Mise o pána domu. Spolubydlící musí udržet vajíčko na tyči, která je na podstavci s rukojetí.

 

Nejdéle udrží vejce na tyči Tereza a stává se pro násl. týden Paní domu.

Karolína řeší v koupelně s Katrin, že ji spolubydlící nejspíš znovu nominují. Ostatní spolubydlící omluvu s potleskem přijímají. Nová Paní domu Tereza ve Zpovědnici říká, že nehodlá ve své pozice nic měnit. Spolubydlící mají na následující týden pouze 20 % rozpočtu a musejí odevzdat suroviny, které jim zbyly z předchozího nákupu. David se následně ve Zpovědnici nechává slyšet, že jim nezbylo vůbec nic na večeři. Všichni jsou společně sestavovat nákup, na který mají pouze pětinu rozpočtu. Zoe v souvislosti s výrazně omezeným rozpočtem na tento týden ve Zpovědnici svěřuje Big Brotherovi se svým těžkým dětstvím. Říká, že pochází z poměrně velké rodiny a peněz neměli nazbyt, její otec navíc skončil ve vězení, proto je vždy připravena počítat s nejhorší variantou.