Ještě chytřejší myčky s novým inteligentním programem

Stává se vám, že nejste s výsledkem mytí nádobí své myčky vždy úplně spokojení? Nové myčky nádobí Siemens s inteligentním programem jsou připravené nechat si přizpůsobit nastavení podle vaší zpětné vazby. Ohodnotit můžete výsledky mytí a sušení i délku programu, a to navíc s přihlédnutím ke spotřebě energie a vody – rychle a jednoduše v aplikaci Home Connect. Na základě zpětné vazby a osobních preferencí se myčka s každým cyklem učí a přináší stále lepší výsledky – dokud nejste naprosto spokojení.

Díky technologii Home Connect je možné v rámci chytré domácnosti propojit celou řadu domácích spotřebičů – nejen myčky, ale i chladničky, trouby, varné desky, kávovary, nebo i pračky a sušičky. Postupně přibývají nové funkce a možnosti využití. Spotřebiče můžete kontrolovat a ovládat nejen pomocí chytrého telefonu či tabletu, ale také prostřednictvím hlasové asistentky Amazon Alexa nebo chytrých hodinek.

Usnadněte si domácí práce – včetně mytí nádobí.

Program si můžete buď zvolit sami, nebo zadáte druh nádobí a stupeň zašpinění a myčka sama vybere a doporučí ten nejvhodnější mycí program. Pokaždé dopředu zobrazí předpokládanou spotřebu energie, můžete si tak vždy vybrat, jestli v danou chvíli preferujete rychlejší nebo energeticky úspornější program. Jakmile myčka domyje, dostanete na chytrý telefon nebo tablet upozornění. Myčka také informuje, že potřebuje vyčistit nebo že dochází leštidlo či tablety. V budoucnu bude možné chybějící prostředky rovnou přes e-shop objednat.

Nově nabízí chytré myčky také možnost přizpůsobit si program na míru vlastním preferencím.

Po otevření aplikace se spustí stručný úvod s popisem, jak inteligentní program funguje. Po dokončení cyklu mytí můžete jednoduše zadat zpětnou vazbu a myčka podle ní přizpůsobí nastavení programu tak, aby výsledky mytí a sušení lépe odpovídaly vašim představám. Získáte také informace o spotřebě energie a vody. Zpětnou vazbu můžete myčce poskytnout po každém mycím cyklu – dokud nebudou výsledky naprosto dokonalé a podle vašich představ. Optimalizovaný program lze jednoduše uložit a v případě potřeby volit ještě energeticky úspornější alternativu.

 

Aktuálně jsou v nabídce následující modely vestavných myček Siemens s inteligentním programem: SN97T800CE, SX97T800CE, SN87Y801BE, SX87Y801BE, SN75Z801BE a SX75Z801BE a nabídka se bude dale rozšiřovat