Hledáte marketingový kurz určený přímo pro vás? Poradíme vám 3, které by vás mohly zaujmout.

Nezáleží, jestli se chystáte změnit obor své práce nebo se jen blýsknout v tom stávajícím, před svými kolegy. Máme pro vás připravené čtyři kurzy marketingu, které stojí za to absolvovat. Má smysl vůbec takový certifikát vlastnit a investovat do něj svůj čas a peníze? Jistěže. Protože kurzy marketingu jsou v oboru velice důležité. Pokud chcete držet krok s dobou, je třeba investovat do vašeho vzdělání. Zkušenosti vám nikdy nebudou na škodu a tak si ukážeme již slibované kurzy marketingu, které vám v tom pomůžou.

 

Social media marketing 

Chcete držet krok s trendy? Pak si udělejte čas, od 29. srpna vás do světa sociálních sítí zasvětíme. Doba se stále posouvá vpřed a sociální média jsou nedílnou součástí marketingu. Jejich využití můžeme vidět při oslovování potencionálních zákazníků či získávání informací, které nám lépe pomohou k budování naší značky. 

Ing. Vítězslav Klement má kurzy marketingu pod palcem. Předá vám všechny své zkušenosti, které během svých 14 let, v oblasti marketingu a sociálních sítí, získal. A co se vlastně na jeho lekcích naučíte? Veškeré kurzy marketingu nabízí spoustu nových informací z této oblasti a v tomto konkrétním, je zahrnuta strategie sociálních sítí, kampaně v sociálních médiích a analýza s vyhodnocením výsledků. Máte možnost se i během online živého kurzu dozvědět aktuální trendy, které jsou právě na sociálních sítích.

 

PPC reklama pro začátečníky

V neposlední řadě kurzy marketingu obsahují i PPC reklamu, která je jednou z nejčastěji používaných oblastí digitálních reklamních strategií, pro zvýšení viditelnosti po celém internetu. Tyto kurzy marketingu obsahují i zmíněnou oblast díky, které se naučíte krok po kroku vytvářet reklamy. Právě s těmito reklamami zacílíte na potencionální zákazníky, kteří se jedním kliknutím dostanou na vaše stránky.

Naše kurzy marketingu vedou zkušení profesionálové a není tomu jinak ani u tohoto kurzu. Celým online živým kurzem vás provede Tomáš Sýkora, Senior Performance Marketer ve společnosti Safetica, který vám předá své znalosti s vytvářením PPC reklam pomocí Google Ads. Naučíte se vytvářet efektivní a prodejně úspěšné PPC kampaně, které značce přinesou v budoucnu především zisk.

 

Digitální marketing

V návaznosti na kurzy marketingu se pobavíme také o digitálním světě. S čímž se pojí náš další skvělý online živý kurz, a to Digitální marketing. O jeho provedení se postará Ing. Vít Zima, Ex-digital manager a ukáže vám oblast digitálního světa, kterou kurzy marketingu obsahují. Seznámíte se s digitálním marketingem, jeho rolemi a jednotlivými disciplínami, vzájemnými vazbami a kreativními možnostmi. V průběhu online živého kurzu také budete mít možnost prostudovat případové studie v oblasti digitálního marketingu a zjistíte, jakým způsobem fungují v praxi.

 

Titulní ilustrační foto