Halové mistrovství Evropy v atletice 2021 s hrdostí sponzoruje společnost SPAR

SPAR je opět hlavním sponzorem halových mistrovství Evropy v atletice, které se budou konat v polském Toruni ve dnech 5. – 7. března 2021. Na této klíčové události v evropském atletickém kalendáři bude soutěžit více než 550 špičkových sportovců ze 48 zemí.

Media na HME



36. ročník halového mistrovství bude mít rozsáhlé mediální pokrytí a živé vysílání bude promítáno na více než 200 hodin po celé Evropě. Na místě bude celkem 40 fotografů, 47 členů psaného tisku a 38 mezinárodních provozovatelů vysílání posíleno 103 dálkovými novináři, aby zajistili, že fanoušci atletiky budou moci událost pozorně sledovat.

Toruń



Krásná, moderní a pulzující aréna Toruń se na několik březnových dní stane domovem světových sportovců. Z důvodu vládních omezení není divákům umožněn vstup na stadion. Z tohoto důvodu Evropská atletická asociace nabízí fanouškům atletiky šanci podporovat své oblíbené sportovce na dálku. K dispozici jsou dva balíčky eFan, které fanouškům umožní ukázat svou podporu virtuálním způsobem.

  • Halová mistrovství Evropy v atletice jsou od prvního mistrovství v Rakousku v roce 1970 považována za jednu z klíčových soutěží v Evropě.
  • Po halových mistrovstvích v Katovicích 1975 bude Polsko organizací této velkolepé akce pověřeno podruhé.
  • Bude to první velká událost European Athletics po více než 12 měsících poté, co bylo mnoho akcí po celém světě zrušeno kvůli pandemii COVID-19.
  • SPAR je hlavním sponzorem European Athletics od roku 1996.

Prostřednictvím tohoto sponzorství mají partneři SPAR přístup k sadě nástrojů, které lze integrovat do všech komunikačních a marketingových platforem, což odráží roli, kterou hraje SPAR jako hlavní sponzor.



ZDROJ : European Athletics Association, SPAR International

 

Halové mistrovství v atletice – Toruň 2021 – ČASOVÝ POŘAD