Fit – zdravé a chutné mlsání pro každého

Lepek je v poslední době hojně diskutovanou složkou stravy. Počet lidí s nesnášenlivostí lepku, tzv. celiakií, nebo alergií neustále stoupá. Dobrou zprávou ale je, že nabídka bezlepkových potravin na našem trhu se kontinuálně rozrůstá. Ti, co se rozhodli, ať už dobrovolně nebo ze zdravotních důvodů, lepek ze stravy vyřadit, tak mají poměrně širokou možnost výběru. A víte, že bezlepkově se dá i mlsat? Vyzkoušet můžete třeba bezlepkové tyčinky Fit od české společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina.

 

Tyčinky Fit jsou zdravým, nutričně vyváženým pamlskem, sestaveným v souladu s nejnovějšími výživovými trendy.

Jsou vyrobené z prémiových surovin přírodního původu a neobsahují přidané cukry a tuky. Mají vysoký podíl vlákniny, která blahodárně působí na naše trávení i celkovou kondici organismu. Najdeme v nich také vitamíny, minerály a cenné stopové prvky. Tyčinky jsou zdrojem kvalitní, postupně se uvolňující energie, což z nich činní dokonalou svačinu pro každý den. Oceníte je také při sportu nebo náročném výletu pro rychlou regeneraci sil. Jsou prostě jako stvořené pro mlsání bez výčitek!

Zajímavými příchutěmi vás nadchnou přirozeně bezlepkové tyčinky Fit Smoothie.

Nabízejí tři varianty, originálně kombinující různé druhy ovoce a zeleniny, jako je červená řepa, rebarbora, mrkev, černý rybíz nebo pomeranč. Extra dávku energie vám poskytnou dvě příchutě s pravou čokoládou, kofeinem a extraktem ze zeleného čaje v kombinaci s křupavými arašídy nebo lískovými ořechy. 

Zcela bezlepková je také tyčinka Fit go, vyrobená z extrudované kukuřice. V nabídce jsou tři různé příchutě: kakao, rybíz s jogurtovou polevou a jahoda s jogurtovou polevou. Bezlepkovou variantu najdeme rovněž u oblíbené klasiky na českém trhu, cereálních tyčinek Fit müsli. Tyčinka Fit müsli pomerančová v kakaové polevě je vyrobena z extrudované kukuřice, sójových vloček a kukuřičných lupínků, v kombinaci se sušeným ovocem. 

Pokud musíte nebo chcete mlsat bezlepkově, určitě při svém dalším nákupu nezapomeňte na tyčinky Fit. Nechybí v nabídce všech hlavních maloobchodních prodejců potravin.

Detailní informace o produktech najdete na webových stránkách www.tycinkafit.cz.