Fit Smoothie – Skvělý parťák pro všechna prázdninová dobrodružství  

Konečně jsme se dočkali – jsou tu prázdniny a doba dovolených! Čeká nás zasloužené volno, cesty za dobrodružstvím, dlouhé večery a sladké nicnedělání. Bez ohledu na to zda plánujete dovolenou u moře, pobyt v kempu u českého rybníka nebo třeba jen víkendový výlet, budete potřebovat dostatek energie. Aby vás nikdy nepřekvapil hlad či vyčerpání, nezapomeňte si do svého letního zavazadla přibalit nepostradatelného společníka na cesty. Je jím tyčinka Fit Smoothie – vyvážená a chutná svačinka pro chvíle pohody i aktivního výkonu.

 

Tyčinka Fit Smoothie je českým výrobkem od společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina, která sídlí v podhůří Jeseníků.

Jedná se o chuťově i nutričně vyváženou svačinku, která odpovídá trendům moderní výživy. Základem tyčinek Fit Smoothie je sušené ovoce, zelenina, semínka a oříšky, tedy suroviny prospěšné našemu zdraví. Jednotlivé ingredience jsou zpracovány speciální technologií, výsledkem je jemná tyčinka, kterou si oblíbí velcí i malí.

Tyčinky jsou vyrobeny ze surovin výlučně přírodního původu. Jsou přirozeně bezlepkové, neobsahují přidané cukry ani tuky, nenajdeme v nich ani hojně diskutovaný palmový olej. Čím však vynikají, je vysoký podíl vlákniny. Tato blahodárná složka podpoří naše trávení i správné fungování organismu. A to oceníme nejen v létě!

 

    

 

Pro mlsouny všeho věku se hodí jedna ze tří netradičních variant, kombinujících ovocné a zeleninové chutě.

Jestlipak to u vás vyhraje Fit Smoothie s rebarborou a jahodou, jablkem, mrkví a pomerančem nebo tyčinka s černým rybízem a červenou řepou?

Výlučně pro dospělé jsou určeny dvě nové příchutě tyčinek, které obsahují kofein. Komu by se extra dávka energie v období dovolených nehodila? V létě totiž kromě relaxu často zažijeme i okamžiky plné vyčerpání, spojené s balením a cestovními přesuny…Pro tyto chvíle se skvěle hodí Fit Smoothie s křupavými arašídy, extraktem ze zeleného čaje a kofeinem nebo tyčinka s lískovými ořechy, kousky čokolády, kofeinem a extraktem ze zeleného čaje. Vyzkoušejte tento ideální letní mix, který vám dobije baterky!

Tyčinky Fit Smoothie jsou k dispozici v běžné maloobchodní prodejní síti. Nezapomeňte si je přidat na váš prázdninový nákupní seznam…

 

Další informace naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz a www.usovsko.cz