Ferrari a HP oznamují partnerství

  • Kultovní společnosti spojují své síly a zdůrazňují sdílené hodnoty značky a závazek k výkonu, inovacím, dokonalosti a důvěře.
  • Ferrari nasadí pokročilé technologie a služby HP, včetně adaptivních počítačů a zařízení, produktů a služeb pro spolupráci a tiskových funkcí, aby pomohlo zrychlit výkon na trati i mimo ni.
  • Historické partnerství zahrnuje nový název týmu a identitu značky „Scuderia Ferrari HP“ v závodním týmu F1, týmu Scuderia Ferrari Esports, sérii Ferrari Esports a voze Scuderia Ferrari soutěžícím v sérii F1 Academy.

GLOBÁLNÍ SPOLUPRÁCE ZAHRNUJE SPOLEČNÝ ZÁVAZEK K INOVACÍM ZAMĚŘENÝM NA VÝKON, DŮVĚRU, DOKONALOST A NOVÝ NÁZEV TÝMU SCUDERIA FERRARI HP

Společnosti Ferrari a HP Inc. dnes oznámily historické, víceleté partnerství. Partnerství, které spojuje dvě z nejznámějších společností na světě, se vyznačuje společným závazkem podporovat udržitelné inovace a zrychlovat účelné technologie v rámci  týmu Formule 1 Scuderia Ferrari, týmu Scuderia Ferrari Esports a Scuderia Ferrari Driver Academy. 

Logo HP se navíc poprvé objeví na vozech F1 v Maranellu před Velkou cenou Miami, která je naplánována na 3. až 5. května, kdy tým začne závodit jako Scuderia Ferrari HP. Pod novým názvem bude závodit také tým Scuderia Ferrari Esports a vůz Scuderia Ferrari, který řídí Maya Weug v čistě ženské sérii F1 Academy, která byla uvedena na trh v roce 2023.

Spojení dědictví a účelu pro větší dopad

Společnosti HP a Ferrari se zavázaly urychlit udržitelné inovace, ať už prostřednictvím technologií nebo sportu. Společnosti budou také spolupracovat na rozšíření vzdělávacích iniciativ v rámci svých týmů a komunit a vytvoří trvalý dopad na budoucí generace.

Podpora týmů prostřednictvím technologií

Integrace vysoce výkonných produktů a služeb HP, včetně adaptivních počítačů a zařízení, konferenčních technologií a tiskových funkcí, umožní týmu Scuderia Ferrari HP a dalším závodním týmům vzpínajícího se koně zvýšit přesnost tréninku a optimalizovat strategická rozhodnutí na trati i mimo ni.

Debut na Grand Prix Miami

Před Velkou cenou Miami budou zástupci obou organizací přítomni odhalení vzhledu Scuderia Ferrari HP, který bude debutovat v jedinečné edici speciálně navržené pro Miami. Přítomni budou generální ředitel Ferrari Benedetto Vigna, šéf týmu Scuderia Ferrari HP Fred Vasseur, jezdci týmu Charles Leclerc a Carlos Sainz a generální ředitel HP Enrique Lores.

„Náš zakladatel nám předal svou neustálou vůli k pokroku. Z toho pramení naše snaha inovovat na silnici i na závodním okruhu, stejně jako náš závazek k udržitelné budoucnosti, od uhlíkové neutrality až po vzdělávání mladé generace,“ řekl Benedetto Vigna, generální ředitel Ferrari. „Ve společnosti HP jsme našli stejné hodnoty, které z ní dělají ideálního partnera. Těšíme se, až zahájíme naši spolupráci a společně budeme čelit novým příležitostem a výzvám.“

„S technologií, výkonem a výjimečným řemeslným zpracováním, které pohánějí budoucnost, je partnerství mezi HP a Ferrari přirozeným spojením,“ řekl Enrique Lores, generální ředitel společnosti HP Inc. „Obě značky jsou postaveny na bohaté historii, která obstála ve zkoušce času. Prostřednictvím této jedinečné spolupráce máme také příležitost oslovit nové publikum, podpořit obchodní růst a vytvořit trvalý dopad na naše společné klienty a komunity. Společně využijeme globální scénu závodění k urychlení udržitelných inovací.“

Zdroj : Scuderia Ferrari