Emirates letos slaví 10 let partnerství s Roland Garros

 Emirates, největší mezinárodní letecká společnost na světě, se již podesáté stává oficiální leteckou společností a Premium partnerem Roland Garros 2022. Letošní ročník tohoto antukového turnaje se uskuteční od 22. května a potrvá do 5. června v tenisovém areálu Roland Garros. Letos Emirates také oslaví 30 let provozu na pařížském letišti Charlese de Gaulla.

„Jsme hrdí na to, že letošní ročník Roland Garros 2022 je zároveň také náš desátý s tímto významným tenisovým turnajem. Roland Garros je jedním ze čtyř grandslamových turnajů a patří mezi nejsledovanější sportovní akce vůbec. Máme tedy velkou radost, že můžeme být součástí této události, zapojit se do ní a komunikovat s tenisovými fanoušky po celém světě. Pro nás je tento rok také významný tím, že oslavíme třicet let na francouzském trhu a těšíme se na to, že zákazníci budou mít i nadále možnost vyzkoušet naše prémiové služby na své cestě do Dubaje,“ říká Boutros Boutros, senior viceprezident divize komunikace, marketingu a značky společnosti Emirates.

Emirates a Roland Garros

Společné partnerství Emirates a Roland Garros začalo v roce 2013, v roce 2018 se letecká společnost stala Premium partnerem tohoto grandslamového turnaje. V rámci tohoto partnerství je Emirates významným způsobem zastoupena na celém turnaji, včetně umístění loga na centrálním kurtu Philippe-Chartier, dále na kurtech Suzanne-Lenglen a Simonne-Mathieu.

Společnost také sponzoruje turnaj Trophée des Légendes, který se na Roland Garros koná od 31. května do 5. června. V rámci letošního ročníku bude Emirates také spolupracovat s místní charitativní organizací a dětem s pohybovými problémy nabídne možnost nahlédnout (30. května) do zákulisí stadionu a setkat se s legendami světového tenisu.

Emirates je oficiální leteckou společností a Premium partnerem ATP World Tour. Portfolio letecké společnosti zahrnuje některé z nejprestižnějších tenisových událostí na světě, včetně tří ze čtyř grandslamů a 60 dalších turnajů v průběhu celého roku.

Emirates a Francie

V červenci Emirates oslaví třicet let provozu na pařížském letišti Charlese de Gaulla, na kterém již od roku 1992 zajišťuje globální spojení v rámci volnočasových i byznysových cest do Dubaje. Rozsáhlá síť letecké společnosti Emirates, která čítá 130 destinací, nabízí francouzským zákazníkům přístup do dalších destinací v Asii, oblasti Indického oceánu, Blízkého východu a rovněž v Africe a v regionu Australasie.  

Emirates v současné době provozuje tři denní lety do Paříže, z toho dvakrát denně na palubě letadla A380, dále obsluhuje čtyři týdenní lety do Lyonu a do Nice. Cestovatelé z Paříže se mohou od 1. července také těšit na nový zážitek z cesty, a to díky palubní třídě Premium Economy, která se bude nově prodávat na lince z Paříže do Dubaje. Nová palubní třída nabízí cestujícím luxusní sedadla, více prostoru pro nohy a další služby konkurující byznysové nabídce mnoha leteckých společností.