E.ON opět rozšiřuje nabídku produktů. Nabídne roční ceník, který patří k nejnižším na trhu

Společnost E.ON pokračuje v rozšiřování nabídky akvizičních produktů pro nové zákazníky. V tomto týdnu nabídne klientům nový roční fixovaný produkt, který aktuálně patří k nejvýhodnějším na trhu. Zákazník zaplatí za jednu MWh dodávky elektrické energie 4 507 Kč s DPH a ušetří tak čtvrtinu částky oproti zastropovaným cenám. U plynu je úspora ještě vyšší. Tam klienti zaplatí o 47 % méně ve srovnání s vládním stropem. Domácnost, která plynem ohřívá vodu a používá ho k vaření a ročně spotřebuje 7,1 MWh tak ušetří ročně vůči cenovému stropu přes 10 000 Kč.

„Jako první jsme letos v lednu přišli s akvizičním produktem pod cenovým stropem a následně i snížili plošně ceny stálým zákazníkům. Současná situace na energetickém trhu ve spojení s naší propracovanou nákupní strategií nám dovolují od začátku roku přinášet a neustále rozšiřovat nabídku produktů s cenou pod vládním stropem pro zákazníky, kteří hledají stabilního dodavatele energií. Aktuální novinka, která zaručí klientům fixované ceny na jeden rok, patří k nejvýhodnějším na trhu,“ vysvětluje Jan Zápotočný, místopředseda představenstva E.ON Energie.

Od pátku 31. března budou moci zájemci využít produkt Elektřina online Pro a Plyn online Pro s fixovanou cenou dodávky komodity na jeden rok.

U elektřiny klienti v nejběžnější sazbě D02d zaplatí za jednu MWh silové elektřiny 4 507 s DPH (3 725 Kč bez DPH). Na jedné MWh tak oproti vládnímu stropu ušetří 1 543 Kč, což je úspora větší než 25 % oproti zastropovaným cenám. Domácnost, která elektřinu používá pro běžné spotřebiče a ročně spotřebuje zhruba 1,5 MWh, ušetří více než 2 000 Kč a byt, který elektřinou svítí a ohřívá vodu při roční spotřebě 4 MWh, sníží svoje náklady oproti cenám na hranici stropu o více než 6 000 Kč.

U plynu pak za dodávku jedné MWh ušetří ti, kteří pomocí něj vaří a ohřívají vodu a ročně odeberou do 7,5 MWh, zhruba 47 % částky, kterou by aktuálně platili na úrovni vládního stropu. Cena za dodávku plynu je totiž u nového produktu 1 602 za MWh s DPH (1 324 Kč bez DPH) a zákazníci tak oproti cenovému stropu zaplatí o 1 423 Kč méně. Při spotřebě 7,1 MWh, která odpovídá těm domácnostem, které na plynu vaří a ohřívají jím vodu, je roční úspora přes 10 000 Kč.

Jedná se o produkt, který jsme připravili pro online sjednání na našich webových stránkách. Zákazník si ho může sjednat online, bez nutnosti cokoliv tisknout, kamkoliv chodit nebo volat a posílat. Smlouvu podepíše na svém tabletu, počítači nebo mobilu. Kromě výhodné nabídky komodity chceme našim klientům ukázat i výhody naší self-care obsluhy,“ vysvětluje Martin Samek, vedoucí oddělení akvizic společnosti E.ON Energie.

Nové produkty Komplet elektřina a Komplet plyn budou mít klesající cenu

Vedle toho E.ON od tohoto týdne nabízí zákazníkům také produkt s postupnou klesající cenou do konce roku 2025. Komplet elektřina a Komplet plyn s klesající cenou přitom nabízí každý rok svým zákazníkům v ceně komodity i služby elektrikáře v hodnotě 3 000 Kč a u plynové verze pak každoroční revize plynových kotlů a spalinových cest. Ve třetím roce pak klienti oproti současnému cenovému stropu zaplatí v distribuční sazbě D02d o více než 1 000 Kč méně za jednu MWh elektřiny a 868 Kč méně za jednu MWh plynu, pokud s ním vaří a ohřívají vodu a ročně odeberou do 7,5 MWh.