DRAŽÍME ZA LEPŠÍ NÁDECH

Srdečně vás zveme na třetí ročník benefiční aukce na podporu pacientů s cystickou fibrózou.

Vrcholoví sportovci každý den trénují, aby mohli podávat špičkové výkony. Pacienti s CF inhalují a rehabilitují, aby udrželi své plíce ve funkčním stavu. “Trénink” sportovců i pacientů je v podstatě stejně časově náročný. Rozdíl je ale v tom, že jedni lámou rekordy a ti druzí bojují „jen“ za to, aby mohli žít své obyčejné životy.

 

 AUKCE ZDE 

Jsme velice rádi, že se do naší aukce zapojilo tolik vynikajících sportovců. Své vlastnoručně podepsané věci nám do aukce darovali např.: Jaromír Jágr, Eva Samková, Martina Sáblíková, Tomáš Plekanec, Petra Kvitová, Radko Gudas, Kateřina Kudějová, Jan Železný, Šárka Strachová, Jana Veselá, Kateřina Neumannová, David Vencl a spousta dalších.

Dražíme Za lepší nádech

Pomůžete nám překonat loňský rekord 146 000,- Kč?

100 % výtěžku z aukce putuje na konto Klubu nemocných cystickou fibrózou, z. s., který jako jediná pacientská organizace již od roku 1992 takto nemocným pomáhá.
Budeme také velice rádi, pokud nám pomůžete aukci sdílet dále.

Cena vydraženého předmětu je v tomto případě chápána jako dar. O tomto finančním daru od nás vydražitelé dostanou Potvrzení, které mohou uplatnit ve svém daňovém přiznání. Dražit lze jako fyzická i právnická osoba.