Dopravní opatření na komunikacích Vršovická a Otakarova 2020

V souvislosti s pokračující rekonstrukcí železničních mostů přes ulice Vršovická a Otakarova v rámci optimalizace traťového úseku Praha Hostivař – Praha hl. nádraží budou od 16. února 2020 zavedena další dopravní opatření, a to v několika etapách.

 Termíny a rozsah opatření:

 

 Od 16. do 21. února:

– úplná uzavírka jízdního pásu komunikací Vršovická a Otakarova v úseku Perucká – Na Zámecké ve směru do centra, uzavírka parkovacího pruhu pod železničním mostem (směr z centra);

– automobilový provoz ve směru do centra bude veden po objízdné trase: Perucká – komunikace NN193.

 

 Od 22. do 28. února:

– úplná uzavírka jízdního pásu komunikací Vršovická a Otakarova v úseku Na Zámecké – komunikace NN4895 (u Lidlu) ve směru z centra, uzavírka parkovacího pruhu (směr do centra);

– automobilový provoz ve směru z centra bude veden v protisměrném jízdním pásu, ve směru do centra po trase: Perucká – komunikace NN193.

 

Od 29. února do 31. prosince:

– úplná uzavírka komunikace NN1931 pod železničním mostem (spojka mezi ul. Perucká a Otakarova); částečná uzavírka komunikací Vršovická a Otakarova pod železničním mostem v obou směrech (část vozovky, parkovacího pruhu a chodníku; obousměrný automobilový provoz bude zachován).

 

Investorem rekonstrukce je státní podnik Správa železniční dopravní cesty, zhotovitelem spol. Metrostav, a.s.