Diváci vystěhovali z Domu Big Brothera Andreje. Katrin je podle něj nejfalešnější hráč a démon.

Andrej se v sobotu stal druhým vystěhovaným spolubydlícím z Domu Big Brothera. Ostatní spolubydlící jej považovali za silného hráče, ale také manipulátora. S Andrejem byli do vyřazovacího souboje nominováni Katrin, Soňa a Karolína.

Finálový souboj se nakonec odehrál mezi Andrejem a Katrin, přičemž nejvíce vyřazovacích hlasů od diváků nakonec obdržel Andrej, který Dům opustil jako druhý soutěžící.

V následném rozhovoru s Mírou Hejdou se Andrej nechal slyšet, že účast v soutěži považuje za unikátní zkušenost, které si cení a už to, že se do Domu dostal, považuje za výhru. V soutěži by rád zůstal déle, aby odhalil další spolubydlící, kteří se ve hře přetvařují. On sám je rád, že během soutěže zůstal sám sebou a prezentoval se tak, jaký je i ve skutečnosti.

V Domě po oznámení výsledků hlasování Katrin oslavovala, že se jí podařilo zachránit.

Při tom vyčetla Rolandovi, že jí lhal, když jí řekl, že by pro ni v nominacích nehlasoval a odmítla od něj přijmout gratulaci. Roland ji za to označil za lhářku. Se Standou následně společně probírají, že nechápou, jak mohli diváci Katrin nechat v soutěži. Tereza je rozhodnutá, že ji příště opět bude nominovat na vystěhování.