Dejte se po zimě do formy – Zapojte se do soutěže O DÁRKOVÉ BALÍČKY FIT

Také na vás zima jako každý rok zanechala svou daň? Cítíte se unavení, bez formy, máte dvě tři kila navíc, která sice nejsou žádná hrůza, ale štvou vás? Právě teď je ten správný čas dát vale zimnímu lenošení a vydat se na cestu za lepším životním stylem. Za pár týdnů tak přivítá jaro vaše lepší já. Na vaší cestě vás podpoří cereální tyčinky Fit od společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina.

 

Tyčinky Fit jsou na českém trhu již krásná tři desetiletí.

Za tuto dobu se portfolio druhů a příchutí výrazně rozrostlo. Tyčinky jsou vyrobené z velmi kvalitních ingrediencí přírodního původu, jako jsou ovesné a pšeničné vločky, oříšky, semínka či sušené ovoce. Mají vysoký podíl vlákniny, a tak zasytí a přispívají k dobré kondici vašeho trávení. Jsou zásobárnou postupně se uvolňující energie a poslouží také k rychlé regeneraci sil. A navíc skvěle chutnají!

Vybrat si můžete klasické tyčinky Fit müsli nebo ovocnou bombu Fit FRUIT, kterou si díky jemně namleté náplni oblíbí malí i velcí. Nejmodernější výživové trendy sleduje přirozeně bezlepková Fit SMOOTHIE v pěti různých příchutích. K dispozici jsou rovněž bezlepkové tyčinky Fit go vyrobené z extrudované kukuřice a rýže.  

Nabídka je opravdu široká a dozajista zaujme i výherce naší soutěže. Ti, kteří si chtějí zahrát, musí nejprve najít správnou odpověď na jednoduchou soutěžní otázku:

 

Ve které zemi sídlí společnost vyrábějící tyčinky Fit?

  • a) Polsko
  • b) Slovensko
  • c) Česká republika

 

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz 

Odpovědi na soutěž@cysnews.cz 

Vyhodnocení 15.3.2023