České jablíčko vás nezklame

Jablko je u nás jedním z vůbec nejpopulárnějších druhů ovoce. Milujeme jeho svěží chuť, ale nezanedbatelné jsou také jeho zdravotní a dietetické benefity. Ne nadarmo se říká, že kdo sní alespoň jedno jablko denně, k tomu nikdy nechodí lékař. Chtěli byste mít české jablko vždy po ruce? Tak si k příštímu nákupu nezapomeňte přidat nejen čerstvé plody, ale i Sušené jablečné kostičky nebo kroužky značky Fit. Díky praktickému balení si je snadno dáte do kabelky, do batůžku na výlet, do šuplíku v kanceláři nebo přihrádky v autě.

 

Fit Sušené jablečné kostičky a kroužky pod značkou Fit vyrábí česká společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina.

Samotný výrobce je zárukou vysoké kvality, neboť na český trh již déle než 30 let přináší chutné cereální tyčinky, jejichž základem jsou sušená jablka. Sušené jablečné kostičky a kroužky jsou vyrobené z kvalitních českých jablek pěstovaných v ovocných sadech společnosti v podhůří Jeseníků. Ovoce je následně velmi šetrně zpracováváno ve vlastní sušárně, aby si zachovalo svoji vynikající chuť a maximální možný obsah cenných látek. Na výrobu 100 gramů produktu je použit plný jeden kilogram čerstvých jablek. Díky speciální technologii  si zpracované plody v sušeném stavu ponechávají nejen všechny své benefity, ale i příjemnou křupavost.

A proč byste si vlastně na jablíčkách měli pochutnávat každý den?

Jablka regulují trávení, mají detoxikační a regenerační účinky. Příznivě působí na naši imunitu, a dokonce dokážou bojovat proti infekcím a zlepšovat naši náladu. Obsahují velké množství vitamínů a dalších látek cenných pro tělo i mysl, jako je železo, fosfor, draslík, hořčík, vápník, vitamín C, nenasycené mastné kyseliny, karoten a vlákniny. Obsahují také pektin, který na sebe váže přebytečné tekutiny a toxické látky a odvádí je z těla ven.

Je tedy jasné, že jablka pod svým obyčejným zevnějškem skrývají opravdu mnoho. Díky Fit Sušeným jablečným kostičkám a kroužkům si můžete výbornou chuť a benefity jablek dopřávat vždy a všude. Hodí se nejen na přímou konzumaci ve formě svačiny, ale také na různé sladké pokrmy teplé a studené kuchyně, do jogurtů či na pečení.

Tak neváhejte a vyzkoušejte české jablko v netradiční podobě. V prodeji je u všech běžných maloobchodních prodejců potravin. Další informace najdete na webových stránkách www.tycinkafit.cz.