Buďte trendy s odstíny žluté a šedé – oficiálními barvami roku 2021

Pantone Color Institute již 20 let každoročně vyhlašuje barvu, která udává trendy v módě, designu i běžném životě. Pro letošní rok udělala společnost Pantone výjimku a zvolila odstíny hned dvou barev – základní šedou (Ultimate Grey) a jasně žlutou (Illuminating). Tyto odstíny mají nastavit ten správný směr pro letošní rok, protože v sobě snoubí sílu a vytrvalost s optimismem a radostí. Vylaďte sebe i svoji domácnost do těchto úžasných kontrastních barev!

Varná konvice SENCOR SWK 1816 o objemu 1,8 litru v módní žluté barvě rozzáří každou kuchyni. Se středovým konektorem, vodoznakem, vyjímatelným filtrem, trojnásobným bezpečnostním jištěním, podsvícením, zvukovým indikátorem a neklouzavými nožkami se stane skvělým každodenním pomocníkem.

Doporučená MOC je 399 Kč.

 

Kovová sluchátka do uší SENCOR SEP 300 se dají propojit s MP3 přehrávačem, s mobilem nebo počítačem. V případě, že budete poslouchat hudbu z mobilu, můžete zároveň díky zabudovanému mikrofonu řešit naléhavé hovory. Sluchátka do uší – tzv. pecky – jsou velice komfortní a nabízejí dobrou izolaci od okolních ruchů. Sluchátka navíc skvěle drží v uších a jsou proto ideálním řešením pro sport či jakýkoliv aktivní pohyb.

Doporučená MOC je 219 Kč.

 

Čajová konvice LAMART LT7057 s objemem 2,5 l je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli a má madlo z vysoce odolného plastu. Konvice také obsahuje píšťalku pro signalizaci varu vody a je opatřena plastovým víčkem pro snadný přístup k čištění a plnění nádoby. Navíc je určena pro všechny typy sporáků včetně indukčního.

Doporučená MOC je 419 Kč.