Beseda v pohybu = propojení kultury a fyzické aktivity

Malostranská beseda představuje nový projekt „Beseda v pohybu“ za kterým stojí Lenka Křivánková a Ian Adensam. Projekt má za cíl propojit kulturu a fyzickou aktivitu dohromady.

Více vám o projektu řekne jeden z autorů Ian Adensam a preview viz. video:

 

 

„Beseda v pohybu se bude objevovat na stránkách face Malostranská beseda Klub a YouTube kanále vždy ve čtvrtek a my jen doufáme, že vás cvičení s profi trenéry a osobnostmi bude bavit,“ říká autor projektu Ian Adensam.

 

„Mám velkou radost, že vám můžeme s Lenkou odhalit náš nový projekt Beseda v pohybu! který ve spolupráci s Malostranskou besedou, Praha.eu a Praha 1 připravujeme.

„Je to událost, která propojuje kulturu a sport. Nepostradatelnou součástí tohoto projektu bude představit ty nejlepší trenéry a pohybové terapeuty, se kterými si zacvičíte přímo ze stavovaného videa. Poté je budete mít možnost je osobně kontaktovat pro konzultace i online lekce,“ vysvětluje Adensam.

 

Prvního natáčení se zúčastnili například Vladimír Valouch, mistr světa ve sportovním aerobiku, Kateřina Stryková s ashtanga jógou nebo pohybová terapeutka a zakladatelka projektu Lenka Křivánková.

V dalších dílech se můžete těšit například na Olgu Šípkovou, MMA zápasnici a skvělou trenérku Pavlu “Kulíšek” Kladivovou, kondiční trenérku teamu Buggyra Moniku Šlosrovou, či na kaskadérku Hanku Dvorskou.

 

Aby bylo propojení kultury a sportu ještě zajímavější, ve cvičebních sestavách se vám představí i zástupci kulturního světa. V prvních dílech třeba herci Braňo Polák a Jiří Kniha.

Proudit energie v Malostranské besedě bude i s dětmi, což uvidíte hned ve druhém dílu.

Těšíme se na vás zatím alespoň online.

„Rádi bychom ale tuto tradici udrželi v sále Malostranské besedy i v budoucnu, a tak budeme doufat v lepší časy, abychom se zde mohli potkat také naživo. Věříme, že poté naše cvičení dostane ještě o něco lepší náboj,” zvou k pohybu, kultuře a zábavě autoři projektu Lenka Křivánková a Ian Adensam.

 

Foto: Iva Roháčková