Aquila podporuje maminky

Již 26. října se v pražské restauraci SOHO uskuteční slavnostní vyhlášení pátého ročníku soutěže Maminka roku. V průběhu galavečera budou vybrány vítězky ve třech kategoriích a zároveň Absolutní vítězka. V porotě usedne jako zástupkyně generálního partnera, kojenecké vody Aquila, i Kristýna Tomečková, jež se v roce 2018 stala vůbec první vítězkou soutěže.

„Kvalitní kojenecká voda je nedílnou součástí života každé maminky, proto je spojení naší značky se soutěží Maminka roku naprosto přirozené. Jsme rádi, že tímto způsobem můžeme podpořit komunitu maminek v České republice, a zároveň informovat o důležitosti kvality a čistoty vody nejen pro nejmenší,“ říká Kristýna Tomečková, manažerka značky Aquila.

Slavnostní vyhlášení soutěže proběhne 26. října, kdy se dozvíme jména vítězek ve třech kategoriích – Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka a Maminka blogerka. Zároveň bude vyhlášena i Absolutní vítězka, která mimo dalších hodnotných cen získá i pitný režim od značky Aquila na celý rok.

O vítězce v každé kategorii rozhodne porota, v níž zasedne i Kristýna Tomečková: „Pro Aquilu jsou všechny maminky důležité, stejně jako jejich miminka. Soutěž Maminka roku je vždy plná dojemných, silných a inspirativních příběhů, proto je skvělé, že se o ně maminky mohou veřejně podělit. Sama mám na účast v soutěži ty nejkrásnější vzpomínky a jsem ráda, že s Aquilou nyní můžeme podpořit další maminky, které si to zaslouží,“ dodává.

Vyhlášení můžete sledovat živě na webu maminka.cz či na Facebooku.

Kromě projektu Maminka roku podporuje značka Aquila také projekt Maminko, dýchám, jenž zastřešuje Nadace Křižovatka. Projekt pomáhá vybavit české nemocnice a porodnice kvalitními monitory dechu, které mohou v případě potíží s dechem pomoci zachránit život miminka.

Pramenitá voda Aquila pochází z panensky čisté přírody Doupovských hor v okolí Karlových Varů. Vyvěrá z nejčistších hlubinných pramenů a je bez jakýchkoliv úprav. Aquila První voda díky tomu splňuje nejpřísnější kritéria kvality, a proto může být označována jako kojenecká voda. Je vhodná pro všechny, kteří pro sebe chtějí jen to nejlepší.

 

O Mattoni 1873

Značka Mattoni je součástí Mattoni 1873, největšího distributora nealkoholických nápojů ve střední Evropě, s kořeny sahajícími do roku 1873 a ke karlovarskému rodákovi Heinrichu Mattonimu. Současnou podobu získala skupina v 90. letech díky výrazným investicím italské rodiny Pasquale. Produkty vyváží do 19 zemí světa, vlastní zahraniční značky minerálních vod v Rakousku, Maďarsku a Srbsku. V ČR, Slovensku, Maďarsku a Bulharsku je výhradním výrobcem a distributorem nealkoholických nápojů a pochutin značek firmy PepsiCo.