Zažijte tajuplnou Noc na Kačině, v sobotu 20. srpna nebude o zážitky nouze

Romantický srpnový večer na Kačině může být skvělým větším zážitkem. Připravili jsme pro Vás zajímavou noční akci, kterou si užijí děti i dospělí. Noc na Kačině v letošním roce přinese divadla, koncerty i netradiční zážitky. Čeká Vás strašidelná stezka pro děti, koncert kapely Crossband i další zajímavý program. Pod schody to opět ožije, ze zámecké kuchyně se bude linout omamná vůně a vy budete moci ochutnat.

Noc na Kačině

20. srpna od 17 do 24 hodin

 

Zámecký park se zahalí do tajemna. Pro děti bude připravena tajuplná stezka plná strašidel a pohádkových bytostí. Pro odvážné jsou připraveny prohlídky zámecké knihovny pouze za svitu baterek. Začněme ale od začátku. Na nádvoří zámku začneme módní přehlídkou historických oděvů. Poté se šlechta přesune do zámeckých interiérů, kde bude probíhat dobový ples. Na Noci na Kačině se dozvíte mnohé i o okolí. V zámeckém divadle se odehraje představení Z příběhů kutnohorských, které zaujme velké i malé diváky.

Muzikálové písně v Chotkovské knihovně

O hudební zážitky také nebude nouze. Chotkovskou knihovnu rozezní muzikálové písně. Na hlavním pódiu pak vystoupí kapela Crossband, která Vás letně naladí. Po celý večer lze navštívit výstavy a expozice, provoněnou zámeckou kuchyni, prohlídky zámku obohacené zámeckým plesem či prohlídky zámecké knihovny za svitu baterek.

Pro návštěvníky bude připraveno neobvyklé občerstvení i letní drinky.

Zdroj a foto : Národní zemědělské muzeum

 

Víkend otevřených zahrad na zámku Kačina