Začněte školní rok s vychytávkami od Sony

Ve škole, doma či na cestách – špičková elektronika od Sony vám bude tím nejlepším parťákem

 

Sluchátka, která nebudete chtít sundat

Točí se ve vašem životě vše kolem hudby? Rádi jste po dlouhé hodiny ponořeni do poslechu svých nejoblíbenějších songů? Tak přesně pro vás jsou bezdrátová sluchátka Sony WH-CH510.

Díky lehké konstrukci a pohodlným náušníkům si ani neuvědomíte, že máte sluchátka WH-CH510 nasazená. Dlouhé hodiny nepřerušovaného poslechu zajistí baterie s výdrží až 35 hodin, pokud se vám sluchátka přeci jen vybijí, rychlé 10minuté nabití vám zajistí až 90 minut poslechu. Tlačítka umístěná na mušli umožňují pohodlné ovládání, zabudovaný mikrofon se skvěle hodí pro hlasové ovládání a handsfree hovory. Otočný design mušlí navíc umožňuje sluchátka jednoduše složit a vložit do tašky, můžete je tak vzít s sebou kamkoliv vás jen napadne. Sluchátka jsou k dispozici ve třech lákavých barvách – černé, modré a bílé.

 

Probuďte svou kreativitu

Čeká vás v letošním roce umělecký školní projekt, rádi byste pozvedli svou video tvorbu na sociálních sítích na novou úroveň nebo jen chcete kvalitně zaznamenávat unikátní momenty každodenního života?  Ukažte, co ve vás je s novým vlogovacím fotoaparátem Sony ZV-E10.

Neuvěřitelně kompaktní vlogovací fotoaparát s výměnnými objektivy ZV-E10 budete mít vždy po ruce, snadno tak zachytíte každý moment a uskutečníte jakoukoliv myšlenku, která vás v daném okamžiku napadne, kdykoliv a kdekoliv budete chtít. Fotoaparát je stvořen pro co nejintuitivnější natáčení videa – vy máte nápad, fotoaparát jej za vás uskuteční. Vytvořte efekt rozmazaného pozadí stisknutím jednoho tlačítka, jednoduše přepněte na záznam zpomalených záběrů nebo si aktivujte režim Předvádění produktů. Pokročilé automatické ostření zaručuje, že snímané objekty budou vždy ostré a systém stabilizace zajistí, že vaše záběry nebudou za chůze nijak roztřesené. Dokonalý bude i váš zvuk, vestavěný směrový mikrofon se třemi vložkami nahrává jasný a čistý záznam, s ochranou proti větru se nebudete muset o kvalitu zvuku bát ani za nepříznivého počasí. Fotoaparát ZV-E10 s výměnnými objektivy otevírá nové možnosti vlogování, vyberte si z více než 60 objektivů a ukažte, co ve vás je!

Odolný parťák

Hledáte smarthphone s moderními funkcemi a designem, úžasným displejem a dlouhou výdrží baterie? Pořiďte si mobilní telefon Sony Xperia 10 III 5G, který vás podrží v každé situaci.

Širokoúhlý OLED displej s filmovým poměrem stran 21:9 umocní zážitek ze sledování oblíbených filmů, videí a her. OLED technologie přináší přirozené a jasné barvy, zatímco široký dynamický rozsah HDR vykouzlí vysoký kontrast pro ještě lepší podívanou. Xperia 10 III 5G nabízí hned tři objektivy fotoaparátu, nic již nebude stát v cestě vaší kreativitě. Dopřejte si více zážitků na cestách – výkonná baterie s dlouhou životností, rychlost 5G pro rychlé streamování a stahování a zvýšená odolnost proti vodě dělají ze smartphonu ideálního parťáka na jakoukoliv výpravu. Vybrat si můžete hned ze tří nadčasových barev – modré, bíle a černé.

Mobilní telefon Sony Xperia 10 III

Úchvatný zvuk v malém těle

Posloucháte rádi společně s přáteli žhavé hudební novinky, ale jen tak z telefonu to není ono? Chcete mít vždy po ruce kompaktní reproduktor, který rozproudí každou party? Právě pro vás je přenosný bezdrátový reproduktor Sony XB13 s funkcí EXTRA BASS™.

V neskutečně malém těle přenosného bezdrátového reproduktoru XB13 se skrývá opravdu působivý zvuk. Zapněte funkci EXTRA BASS™ a díky pasivnímu zářiči v kombinaci se širokopásmovým reproduktorem, který vylepšuje nízké tóny, si užijete opravdu hluboké basy. Díky odolnému tělu s krytím IP67 se nemusíte obávat vody ani prachu, reproduktor je jako stvořený pro výlety do přírody, posezení v parku nebo relaxaci na pláži. Hudbu si budete moci užívat po celý den, baterie vydrží až 16 hodin na jedno nabití. Reproduktor je v prodeji v mnoha podmanivých barvách – korálově růžová, citrónově žlutá, světle modrá, tmavošedá, černá a pudrově modrá.

Hudba na plno

Rádi protančíte celou noc? Chtěli byste mít možnost vytvořit neuvěřitelnou party kdykoliv a kdekoliv? Představujeme vám přenosný bezdrátový reproduktor Sony XG500, se kterým můžete vytěžit maximum z každičkého okamžiku.

Přenosný bezdrátový reproduktor XG500 byl stvořen tak, abyste si mohli hudbu vzít kamkoliv s sebou. V designovém těle s praktickou rukojetí se skrývají jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit, vysoce výkonný výškový reproduktor a pasivní zářiče, čímž se vytváří opravdu silný zvuk, který je ideální pro jakoukoliv venkovní party. Potřebujete opravdu působivý zvuk, který vám vyrazí dech? Zapněte funkci MEGA BASS a můžete si užívat hluboký a rázný zvuk basů. Za doprovodu hudby se můžete kochat i světelnou show, v aplikaci Sony | Music Center si vyberte z celé řady různých světelných efektů. Rukojeť umožňuje reproduktor popadnout a jednoduše za hudebního doprovodu vyrazit ven. Obrovská výdrž na baterie 30 h zaručuje, že reproduktoru nedojde dech dříve, než vaše party skončí. Navíc z vybitého stavu se za 10 minut nabíjení dostanete až na 3 h poslechu. Nenechte se ničím svazovat a žijte život naplno!