UGO očista – třetí den na šťávách

UGO očista

Při pohledu do ledničky už byly dvě přihrádky prázdné, zůstaly tedy lahvičky na poslední „šťávový“ den.

UGO očista – třetí den šťáv

Tento den jsme zahájili snídaní šťávou z mrkve, pomeranče a zázvoru. Chuť zázvoru ve šťávě byla přiměřená, nijak přehnaně výrazná. Obědové menu zahrnovalo řepu, mrkev, pomeranč. Po obědě jsme se vydali na výlet. Protože bylo teplé počasí, doplňovali jsme dostatečně tekutiny detoxikačním čajem i neperlivou minerálkou. V chladicí tašce jsme si nesli ke svačině šťávu z okurky, polníčku, banánu, baby špenátu a jablka.  Pěší výlet byl velmi dobrou volbou na nedělní odpoledne a nepociťovali jsme žádnou velkou únavu. K večeři jsme vypili šťávu z okurky, pomeranče, polníčku a máty. Její chuť byla velmi dobře vyvážená. Po večeři jsme se rozhodli pro wellness a hodinu jsme si zaplavali v bazénu. Byla to velmi příjemná forma odpočinku. Po návratu domů na nás čekala v ledničce poslední lahvička šťávy. Na dezert jsem se obzvláště těšila, protože jeho složení bylo stejné jako byla moje nejoblíbenější šťáva z prvního dne, a to kopřivový výluh, bílé hroznové víno s citronem a jablkem.

UGO očista – lednička před třetím dnem šťáv

Pocity

Po celý den jsem se cítila příjemně a uvolněně bez pocitu hladu. Proto mohu očistu se šťávami všem doporučit. Člověk si odpočine, pochutná si na dobře vyvážených chutích a ušetří spoustu času přípravou jídel v kuchyni.  

UGO očista – lahvičky po třetím dni na šťávách