Udělejte si radost a dopřejte si exkluzivní Beauty inside by Česká Miss

Také milujete ten pocit, když dostanete exkluzivně zabalené překvapení? Překvapení, o kterém už dopředu víte, že bude luxusní, voňavé a jen Vaše? Překvapení, které rozněžní všechny Vaše smysly a udělá vám hezčí každý den po několik dalších měsíců? Pak právě pro Vás je tady kouzelná krabička Beauty inside by Česká Miss.

Beauty inside je nový projekt, který vznikl pod hlavičkou tradiční soutěže krásy Česká Miss a již dnes si díky němu i Vy můžete dopřát pravidelnou dávku kosmetiky luxusních značek. Obsah krabičky je pečlivě vybraný těmi nejpovolanějšími – týmem, který se stará o nejkrásnější dívky Česka. Ti využili veškeré své dlouholeté zkušenosti, aby pro vás sestavili set prověřených produktů, které jsou nyní dostupnější než kdy dříve, jelikož veškerou kosmetiku obsaženou v Beauty inside pořídíte za zlomek její ceny.

„Moc nás těší tak velký zájem o Beauty inside. Poctivě jsme vybírali každý produkt a já věřím a doufám, že budou dámy spokojené a v tuto nelehkou dobu jim naše kosmetické překvapení udělá radost,“ řekla zakladatelka projektu Veronika Farářová a doplnila: „Děkujeme všem našim váženým partnerům České Miss, jejichž produkty v Beauty inside naleznete.“

Originální výběr kosmetických produktů si můžete objednat již dnes na e-shopu České Miss. Od teď se každé tři měsíce můžete nechat překvapit novou dávkou kosmetiky v Beauty Inside, kde najdete výběr té nejlepší kosmetiky předních značek z celého světa. Limitovaná edice 1000 ks je fixně daná participujícími partnery Beauty inside by Česká Miss. Kapacita se nebude zvyšovat, z důvodu exkluzivity a zachování té nejvyšší možné kvality.