Trust představil tiché bezdrátovou myš Puck na cesty

Nová cestovní myš Trust Puck je ultratenká, vejde se do každého zavazadla a díky vestavěné nabíjecí baterii šetří životní prostředí. Při práci s ní navíc budete naprosto neslyšní – jako myška.

Trust Puck – ultralehká myš s dobíjecí baterií

Nově představená myš Trust Puck je vhodná pro aktivní pracující či studenty, kteří často mění místo svého působiště. Je silná pouze 27 mm a lze ji tak umístit do jakékoliv menší kapsy, příruční tašky či kabelky. Myš Trust Puck je vybavena duálním bezdrátovým připojením – buď pomocí vloženého WiFi donglu či přes Bluetooth. Je tak možné si například dongle (USB micro přijímač) nechat doma zasunutý ve stolním počítači a na cestách s notebookem využívat Bluetooth připojení.

Tlačítka myši jsou tzv. silent click, a tedy při stisku nevydávají žádný slyšitelný zvuk. Myš je tak vhodná do pracovního prostředí sdíleného s více lidmi či do tichých studoven.

Díky zabudované dobíjecí baterii Trust Puck šetří životní prostředí i peněženku. Na jedno nabití vydrží desítky hodin práce. Když se baterie blíží k vybití, začne myš jemným světelným signálem dávat najevo potřebu znovudobytí. To probíhá skrze USB-C kabel (v balení). Ergonomicky je myš Trust Puck vhodná pro praváky i leváky, je kompatibilní se zařízeními se systémem Windows i MacOS a pomocí tlačítka na ní lze nastavit různé jemnosti rozlišení DPI od 800 do 1600.

Na českém trhu je Trust Puck v černém, modrém a růžovém provedení za maloobchodní cenu 549 Kč.