Test záložního zdroje CyberPower Battery Backup

Testovali jsme záložní zdroj CyberPower battery backup. Toto zařízení jsme využili pro stolní počítač a simulovali jsme vypnutí elektřiny a můžeme konstatovat, že při práci na počítači jsme tuto skutečnost při práci prakticky nezaznamenali, upozornil nás jen zvukový signál a na displeji umístěném na přední části záložního zdroje se objevila ikonka baterie, a odhadovaný čas, který máme k uložení rozpracovaných úloh.

V případě, že dojde k výpadku elektrické sítě máme dostatečný čas k uložení rozpracované práce a standardní vypnutí přístrojů. Pokud dojde ke krátkodobějšímu výpadku, tento zdroj překlene onen výpadek. Důvodem našeho testování bylo, že v naší lokalitě v dřívější době docházelo k mikrovýpadkům v dodávce elektrické energie, což znamenalo, že na několik vteřin vypadl proud, size vzápětí došlo jeho zapnutí,  ale taková přerušení dodávky elektrické energie neprospívala zařízením jako je počítač, televize, a podobně a proto jsme se rozhodli otestovat zařízení Cyber Power Battery Back up k překonání těchto výpadků a ochraně našich elektrických zařízení. Tento test proběhl úspěšně a se zařízením jsme byli spokojení. Ocenili jsme také příjemný a elegantní design zařízení. Na LCD displeji můžete sledovat ukazatel zátěže a ukazatel kapacity baterie, indikátor vstupního a výstupního napětí..

CyberPower Battery Back up

CyberPower CP1500EPFCLCD s výstupem Pure Sine Wave chrání  počítačové systémy, servery a síťový hardware, které používají konvenční napájecí zdroje a zdroje s aktivní korekcí napájecího faktoru (PFC). UPS poskytuje automatickou regulaci napětí (AVR) pro udržení bezpečných úrovní napětí pro připojená zařízení. Funkce ochrany datových linek chrání telefony, sítě a komunikační zařízení před přepětím/špičkami a jinými nepravidelnostmi napájení. S multifunkčním LCD displejem mohou uživatelé přistupovat k informacím o stavu napájení/baterie a konfigurovat pokročilá nastavení, včetně upozornění na potenciální problémy s napájením a samočinného testu jediným stisknutím tlačítka.

 

Více informací naleznete ZDE