Připravte svůj telefon na Valentýn s příslušenstvím Trust

Svátek zamilovaných, Valentýn, je v posledních letech spojovaný se stylovými doplňky a oblečením v „zamilovaných“ barvách. Pokud jste těmi, kdo si potrpí i na vyladění doplňků ke smartphonům, nechte se inspirovat doplňky Trust v, nejen, valentýnském růžovém provedení.

ÚNOROVÁ NOVINKA: Bezdrátová sluchátka Trust Tones

Horkou novinkou je další z řady příslušenství v módních barvách, bezdrátová sluchátka Trust Tones. Na jedno nabití pomocí microUSB vydrží přehrávat hudbu až 25 hodin.

Tones vynikají matným provedením z plastu, kovu a koženky s čistými zaoblenými liniemi. Dokonalé pohodlí i při delším nošení zaručují měkké náušníky potažené koženkou a praktická je i skládací konstrukce sluchátek pro snadnější přenášení. Uzavřená konstrukce sluchátek přirozeně filtruje okolní ruch.

Tones se k chytrým zařízením připojují pomocí Bluetooth (dosah 10 m), ale v případě potřeby lze použít i klasický 3,5 mm audio kabel. O zvuk se starají výkonné 40mm zářiče ve frekvenčním rozsahu 20 Hz-20000 Hz.

Díky handsfree funkci Trust Tones usnadňují i telefonování. Stačí přijmout hovor a pak už jen komunikovat prostřednictvím vestavěného mikrofonu. Mikrofon lze použít také pro komunikaci s hlasovým asistentem v mobilu, snadno si tak lze do sluchátek přečíst třeba přijatý e-mail. Všechny důležité funkce sluchátek se ovládají pomocí tlačítek zabudovaných přímo na mušli sluchátka.

Na českém trhu jsou sluchátka Trust Tones v prodeji za maloobchodní cenu 799 Kč ve čtyřech barvách – bílé, černé, mátově zelené a růžové.

 

Bluetooth reproduktory Trust Zowy 

 

Na počátku letošního roku Trust obohatil nabídku svého barevného příslušenství k mobilním telefonům o bezdrátové reproduktory Zowy. Stejně jako TWS sluchátka, bezdrátové nabíječky či powerbanky, i Zowy je v nabídce v mátové, modré, bílé, černé a růžové barvě.

Maličký bezdrátový reproduktor Zowy s výkonem 10 W má frekvenční rozsah od 20 Hz do 20000 Hz a hudbu dovede přehrávat i skrze klasický 3,5mm jack či z micro SD karty.

Zowy lze vzít i k vodě, protože díky certifikaci IPX7 vydrží i krátké ponoření do hloubky až 1 m. Drobná nehoda ho tedy neohrozí. Na jedno nabití reproduktor vydrží hrát 12 hodin a nabíjí se přes microUSB.

Druhou variantou je větší bezdrátový reproduktor Zowy Max s výkonem 20 W, 14 hodinami přehrávání na jedno nabití, voděodolností díky certifikaci IPX7 a možností přehrávat hudbu z micro SD karty. Nabíjí se skrze USB-C.

Na českém trhu je dostupný v barvách bílé, černé, mátově zelené a růžové Zowy za 799 Kč a Zowy Max za 1599 Kč.