Svátek všech zamilovaných se slavil i v Home Credit Areně

Ani letošní oslavy svátku svatého Valentýna se v Liberci neobešly bez sportu! V Home Credit Areně se 14. února od 17:30 do 19:30 již tradičně konalo Valentýnské bruslení, které přilákalo na 180 zamilovaných!

Celá Home Credit Arena získala romantickou atmosféru mimo jiné i díky speciální valentýnské výzdobě – led byl pro tuto příležitost růžově podbarven a na multimediálních pásech i kostce nad ledem byly promítány romantické grafické efekty, jako doprovod nechyběly ani romantické písničky.

Pro zamilované páry byl připraven speciální ice bar, okouzlující květinová fotostěna, odkud si návštěvníci mohli odnést památku v podobě polaroidové fotografie, ale také soutěže o zážitkové výhry – jeden z párů mohl vyhrát třeba promítání v kině, na které byli odvezeni přímo z Home Credit Areny. Pro prvních 30 příchozích párů s on-line vstupenkou byla jistě příjemnou třešničkou na dortu květina, kterou získali zdarma.

„Jsme rádi, že lidé na Valentýna nevyhledávají pouze romantické večeře nebo čokoládu, ale čas se svým nejbližším rádi strávili i aktivně. I proto tu jsme – abychom dokázali každému sportovnímu nadšenci nabídnout prostor i v takových dnech,“ shrnul za organizátory Lukáš Přinda, jednatel SFM Liberec.

Valentýnským bruslením však sezóna veřejného bruslení ve Sport Parku Liberec nekončí – ve Svijanské aréně se bruslí až do dubna, a to vždy v úterý a o víkendu. Více informací naleznete na https://www.sportparkliberec.cz/sport/sportoviste/verejne-brusleni