Státní podpora na lázeňské pobyty v ASTORIA Hotel & Medical Spa v Karlových Varech až do konce června

Státní vouchery bude na lázeňské pobyty v ASTORIA Hotel & Medical Spa v Karlových Varech možné znovu uplatnit až do konce června. Zvýhodněné balíčky si tak mohou hosté zlevnit o dalších 4 000 Kč na osobu. „Nemůžeme se dočkat, až zase v našem hotelu uvítáme lázeňské hosty a představíme jim náš nový bazén a saunový svět,“ říká generální ředitel hotelu ASTORIA Hotel & Medical Spa Milan Krajovan.

Poslední rok byl velmi náročný na zdraví i psychiku a sychravé počasí zlepšení příliš nenahrává. Tělo je unavené ze zimy a naše mysl z nejistoty a obav. Mnoho lidí současně prodělalo onemocnění Covid-19 nebo i běžnou chřipku a i delší dobu po překonání samotné nemoci se cítí unavení a bez energie. V takovém případě je na místě zvážit lázeňský pobyt s procedurami, odpočinout si a načerpat nové síly. „Proto jsme od března do konce června připravili speciální pobytové balíčky, na které lze uplatnit státní lázeňský poukaz a ušetřit další 4 000 Kč na osobu. Ozdravnou kúru tak nyní lze pořídit ještě výhodněji než jindy,“ doplňuje Milan Krajovan.

Luxusní 4* hotel ASTORIA Hotel & Medical Spa, který leží v srdci Karlových Varů přímo naproti Mlýnské kolonádě, je skvělou základnou pro rehabilitaci, ozdravné kúry, odpočinek i poznávání okolí. Léčivé prameny mají hosté přímo na dosah ruky, naproti hlavnímu vchodu. Hotel disponuje řadou komfortních pokojů s výhledem na kolonádu, bohatou nabídkou stravování formou bufetu a hostům nabízí i vlastní čajovnu, ve které si mohou denně zdarma vychutnat čtyři druhy lahodného čaje. Ubytovaní návštěvníci mají v budově k dispozici lázeňské procedury pod dohledem zkušených lékařů a terapeutů nebo si mohou odpočinout ve vřídelní koupeli nebo v solné jeskyni, napětí z těla odstraní profesionální masáže nebo parafangový zábal.

Milovníci designu ocení také možnost ubytování v nově rekonstruované budově Art Deco WOLKER, která se nachází v sousedství vřídla, pouze 300 m od hlavní budovy hotelu. Hosté ocení zejména úchvatný výhled, prostorově velkorysé pokoje a luxusní vybavení kombinující moderní styl s prvky art deco.

Art Deco WOLKER

Novinkou letošního roku je také nově rekonstruovaný bazén s masážními tryskami a saunový svět. Hosté si užijí parní a bylinkovou lázeň, finskou saunu nebo ochlazovnu s ledovým vodopádem, odpočinout mezi jednotlivými vstupy si mohou v příjemné relaxační místnosti.

Astoria vizualizace saunového světa

Více informací www.astoria-spa.cz