Spotřebitelský test výrobku – difuzér TrueLife Air diffuser D3 light

V naší redakci jsme otestovali difuzér TrueLife Air diffuser D3. Tento malý, na pohled příjemný přístroj se rázem postaral o příjemné aroma a klima v místnosti.

 

TrueLife Air diffuser D3

Difuzér se nám zalíbil už na první pohled íky svému designu a navíc měnil barvu, což bylo příjemné v místnosti hlavně večer.  Obsluha difuzéru je jednoduchá : Stačí pootočit horní částí difuzéru  a do nádržky s vodou přidat  několik kapek esenciálního oleje, zapojit přívodní šňůru do zásuvky a stisknou nenápadné tlačítko na boku difuzéru . TrueLife Air diffuser D3 také eliminuje okolní pachy a příjemně provoní vzduch v místnosti. Funguje zároveň jako zvlhčovač vzduchu a to na principu ultrazvuku, vodu v nádržce mění na jemnou páru, takže udržuje vlhkost v místnosti na optimum, takže se nám v přítomnosti déto malé krabičky na okenním parapetu lépe dýchalo.

 

 

Na výběr je 7 variant barevného LED podsvícení. Vodní nádrž difuzéru má kapacitu 120 ml a vystačí na 5 hodin nepřetržitého provozu.  Vyzkoušeli jsme jej přemístit z obývacího pokoje do ložnice a ocenili jsme, že nás vůbec nerušil žádný zvuk a nemuseli jsme hlídat, jestli nedošla voda v nádržce, protože díky automatickému indikátoru nedostatku vody se difuzér při nízkých hladinách vody sám vypne.

 

 

Více informací naleznete ZDE