Sluchátka Lamax HighComfort ANC – luxus a pohoda

Rozmazli svoje uši parádním zvukem a špičkovým zpracováním. LAMAX HighComfort ANC jsou nejluxusnější sluchátka s aktivním potlačováním hluku. Kdykoliv chcete vypnout, mít absolutní klid na práci nebo načerpat energii, nasaďte si jejich ergonomickou konstrukci s extra pohodlnými náušníky a dejte play. S technologií aptX HD uslyšíte svou hudbu jako nikdy dřív. Ve vlaku, v letadle i v kanceláři můžete poslouchat neuvěřitelných 50 hodin na jedno nabití.

Sluchátka Lamax HighComfort ANC

Do naší redakce k otestování bezdrátová sluchátka Lamax. Již při otevření balíku se sluchátky jsme byli mile překvapeni jak komfortně a příjemně jsou sluchátka zabalena, a to v praktickém černém pouzdře se zipem. Po otevření pak již stačí jen sluchátka nasadit na hlavu a poslouchat. Protože jsme zvyklí využívat sluchátka na propojení s kabelem, intuitivně jsme jej připojili k počítači a během dne poslouchali při práci hudbu. Tak proběhl první den, našeho testování. Upřímně se přiznáme, že u výrobku, které jsou všeobecně známé a jejich použití je léty prověřené, většinou nestudujeme návody, ale postupujeme intuitivně.

Druhý den jsme se tedy podívali do nastavení a konečně mohli využít na 100 %  potenciál sluchátek. Tedy propojit je pomocí technologie BlueTooth a využívat tlačítka umístěná na vnější straně sluchátek. V případě propojení s telefonem vznikne klasické hands-free, v případě propojení s jiným zařízením používáme tato sluchátka jako klasická.

Jako určitý bonus jsme využili možnost potlačení hluku, která se nastaví jedním z tlačítek na vnější straně sluchátek. Dál je zde možnost využít ovládání skladeb/hovorů a možnost nabíjení pomocí USB kabelu.

Sluchátka jsou příjemná a pohodlná, nezatěžují hlavu ani uši. Naše spokojenost s nimi byla vysoká.

 

 

 

 

Více informací naleznete ZDE