Robotický vysavač Mamibot EXVAC 880 Wisor rychlý a spolehlivý pomocník nejen při povánočním úklidu

Naše redakce testovala robotický vysavač Mamibot EXVAC 880 Wisor. Velmi jsme ocenili tohoto pomocníka, který během krátké doby dokázal dokonale vyčistit celý byt.

Robotický vysavač mamibot EXVAC 880 WISOR

Vysavač díky svému kulatému tvaru při vysávání nepoškodí ani sebe ani nábytek. Protože není vysoký, pohodlně zajede i pod nábytek.Díky dlouhým rotujícím kartáčkům pohodlně vymete nečistoty ze všech koutů.Nejprve si místnost zmapuje, zapamatuje si, kde je rozestaven nábytek a kterým předmětům se má v místnosti vyhnout. Uloženou mapu si dokáže vybavit i poté, to ho přemístíme.Když potřebuje dobít, oznámí to hlasovým hlášením a vyhledá si cestu k dobíjecí stanici. Funkce „Pokračovat v úklidu“ zajistí, aby vysavač po přerušení práce nebo po dobíjení pokračoval v úklidu na místě, kde předtím skončil a nezačal na místech, která již uklidil .

 

Abychom zabránili pádu vysavače ze schodů, zamezili jsme mu přístupu na schodiště pomoci kartonové desky. Důležité je také před úklidem odstranit všechny šňůry a kabely, ve kterých by mohl vysavač uvíznout. Využili jsme volbu z řady režimů. Režim „turbo“ nastaví maximální vysávací výkon. Rotační kartáč vyčistí dobře koberce a díky dlouhým rotujícím kartáčkům vysavač pohodlně vymete nečistoty ze všech koutů místnosti a poté je vysaje.

Režim mopování

Vyměníme-li nádobku na prah nádobkou na vodu s mopovací tkaninou, mamibot EXVAC 880 WISOR dokonale a rychle vytře všechny hladké podlahové plochy.Je možné nastavit tři úrovně rozprašování: nízká, střední a vysoká.

Ovládání prostřednictvím mobilní aplikace

Mamibot EXVAC880 Wisor je možné ovládat dálkovým ovládačem nebo prostřednictvím mobilní aplikace. Ta je k dispozici ke stažení na Google Play, nabízí nejvíce možností nastavení .

Více informací naleznete ZDE